Комплекти бутони за смяна на геймпада Heayzoki, Трайни Джойстиковые Джойстици за смяна на бутоните, Аксесоар за бутоните за Xbox ONE Elite, Компоненти в стил Направи си сам (ч?
  • New

Комплекти бутони за смяна на геймпада Heayzoki, Трайни Джойстиковые Джойстици за смяна на бутоните, Аксесоар за бутоните за Xbox

BGN 20.04

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Приложими обекти】Замяна на бутоните на геймпада XBOX ONE ЕЛИТ, който се състои от 18 части 【Лекота на работа】Благодарение на сменяемите грибовидным головкам главата на стика висока, средна и ниска височина може да бъде лесно и бързо заменени по всяко време. 【Функция】 Разнообразни компоненти в стил направи си САМ, както и по-персонализирана програма за изчистване на грешки улесняват играчите настройка на скоростта на въртене на джойстика, се прилагат разпоредбите на клавишите и т. дръжки, а също така подобряват работата на ръкохватката и удобство на играта. 【Качествени материали】 се Използват висококачествени метални материали, много здрава. 【Добро качество на изработката】 Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност. 【Приложими обекти】Замяна на бутоните на геймпада XBOX ONE ЕЛИТ, който се състои от 18 части. 【Лекота на работа】Благодарение на сменяемите грибовидным головкам главата на стика висока, средна и ниска височина може да бъде лесно и бързо заменени по всяко време. 【Функция】 Разнообразни компоненти в стил направи си САМ, както и по-персонализирана програма за изчистване на грешки улесняват играчите настройка на скоростта на въртене на джойстика, се прилагат разпоредбите на клавишите и т. дръжки, а също така подобряват работата на ръкохватката и удобство на играта. 【Качествени материали】 се Използват висококачествени метални материали, много здрава. 【Добро качество на изработката】 Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност. Замяна на бутоните на геймпада XBOX ONE ЕЛИТ, който се състои от 18 части. Благодарение на сменяемите грибовидным головкам главата на стика висока, средна и ниска височина може да бъде лесно и бързо заменени по всяко време. Разнообразни компоненти в стил DIYstyle, както и по-персонализирана програма за изчистване на грешки улесняват играчите настройка на скоростта на въртене на джойстика, се прилагат разпоредбите на клавишите и т.

Condition:
100% brand new
Item type:
 Gamepad Handle Replacement Button
Material:
metal
Color:
black
Weight:
Approx. 142g 
Application:
for XBOX ONE ELITE
Package List:
6 x TPU cap:
2 x Metal mushroom cover base:
1 x Green cruccross surface :
2 x Metal cruccross surface :
1 x EVA bag:
2 x Screwdriver:
2 x Metal long Paddle:
2 x Metal short Paddle :