Ipetboom Детски Люлки Скуката Птица Дъвча Начални зъбите Птичья Клетка Хапка Дървена Птица Жующая Птица Разрывающая Клетка на Папагал Инструмент За Дъвчене Птици Игр?
  • New

Ipetboom Детски Люлки Скуката Птица Дъвча Начални зъбите Птичья Клетка Хапка Дървена Птица Жующая Птица Разрывающая Клетка

BGN 3.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Играчка за дъвчене папагал : Играчка за дъвчене птици - забавна играчка за игра с домашни птици, преносима и шикИграчка за хранене в клетка : препоръчва се за вълнообразни попугайчиков, какаду, неразлучников и другите птици с подобни размери.Играчка за дъвчене папагал : Отличен подвесная играчка, която насърчава веселбата, равновесие и физическите упражнения.Играчки за тренировка на интелекта птици : дизайнът е много красив, те привличат вниманието на вашите папагали или домашни любимци.Играчка за дъвчене птици : Играчка за дъвчене птици е Лесен за дизайн, много лесен за инсталиране.Списък на пакетите 1 x играчка за рязане на птици Характеристики -Осигурява вашата малка птичке играчка за дъвчене и игри в ухапване на папагала. -Висококачествен материал, безопасен за здравето домашен любимец, безопасно за дъвчене и игри в една играчка за хранене какаду. -Забележка : Звезда-това на играчки в клетка за папагали, различни цветове-абсолютно безопасно за вашите домашни любимци дъвче и да играе с дъвченето играчка conures. -Това може да бъде не само доставя на вашия домашен любимец за игри, но и могат да станат чудесна украса за дома, окачен играчка за птици. -Сложна играчка за домашни любимци може да накара вашия домашен любимец непрекъснато се насладите на играта на играчки за дресура на папагали. -Цвят : кафяв детски играчки за дъвчене за папагалите в клетката -Материал : дърво, лен и хартия, играчки за ухапване на птици в клетката Описание на стоки : детски играчки за Дъвчене за птици от дърво Побързайте и не се отклоняват от нас, чрез добавяне на този продукт в количката. играчка за ухапване от птици все още се безпокоите за това, че не са подходяща играчки за вас, за да играете с вашите птици или папагали?Нашият продукт ще реши вашите проблеми. детски играчки за дъвчене cockatiel са Изработени от материал, който може да се ползва без притеснения.