ALONCEcs Кухненски лъжици Нов Преносим Комплект прибори за хранене Комплект съдове за готвене от Неръждаема Стомана, Вилица, Лъжица, Пръчка за Хранене Комплект прибор?
  • New

ALONCEcs Кухненски лъжици Нов Преносим Комплект прибори за хранене Комплект съдове за готвене от Неръждаема Стомана, Вилица,

BGN 83.04

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лъжица може да се използва за хранене, разбъркване на топла супа, кафе, приготвяне на Печено, ориз, къри и други ястия ★ Модерен прост стил, с гладка дръжка.Използването на безопасни, ергономична и гладка повърхност осигурява сигурност, за предотвратяване на случайни порязвания. ★ Посуда е подходяща за семейни партита, пикници на открито, разходки, пътувания и използване в офиса, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашите семейства и приятели. ★ Прост и красив дизайн, модерна атмосфера. ★ Удобно съхранение, удобен за използване.Лъжица може да се използва за хранене, разбъркване на топла супа, кафе, приготвяне на Печено, ориз, къри и други ястия. ★ Модерен прост стил, с гладка дръжка.Използването на безопасни, ергономична и гладка повърхност осигурява сигурност, за предотвратяване на случайни порязвания. ★ Посуда е подходяща за семейни партита, пикници на открито, разходки, пътувания и използване в офиса, както и ще се превърне в чудесен подарък за вашите семейства и приятели. ★ Прост и красив дизайн, модерна атмосфера. ★ Удобно съхранение, удобен за използване.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, съдове за готвене която е здрава и трайна, не са податливи на корозия.Материал : Неръждаема стомана 316.