PPBB Легло-количка за кучета, Легла за малки животни, Конусни Подвесная кош за котки, Подвесное Гнездо, Удобни и дишащи, не е Лесно да избледнява, Износостойкая и е уст?
  • New

PPBB Легло-количка за кучета, Легла за малки животни, Конусни Подвесная кош за котки, Подвесное Гнездо, Удобни и дишащи,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЗАЙН на ОТВОРА : ветрозащитный и безопасен, осигурява на вашия домашен любимец определена степен на неприкосновеност на личния животРазмер на продукта : S : 35*35* 45 см, L : 46 * 46 * 60 виж Висококачествена материя : изработени от естествен и екологично чист памук и лен, удобна и стилна, устойчив на замърсяване и износване, здрава и трайна. Подобно на гъба слой : подобно на гъба слой с дебелина 2 см, мека и удобна, по-удобно обикновен хамак.Конструкция сапани : лесно подвешивается, лесен за инсталиране, има висока носеща способност, по-удобен за инсталиране, спестява място, оригинална и красива. не забравяйте : ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. * Домашни любимци ще бъдат заобиколени от любов и топлина, което ще им позволи по-истински сън. * Изискан дизайн е съчетан с ненадминати комфорт!Дали цялата нощ или дремота, повечето животни ще спя навсякъде.Въпреки това, студени и твърди подови настилки създават трудности за комфорт, да се намали качеството на съня и засилване на болката в ставите, което води до влошаване на здравето и поведение.Нашето легло е яка дизайн, създавайки топла и защитна атмосфера. * Памучен и бельо плат в комбинация с мека и топла слой от гъба позволява на вашия домашен любимец бързо засыпатьпродукт : да Гнездо за питомцевматериал : памук и лен + губкацвет : пет звездразмер : s (35 * 35 * 45 ), m (46*46*60 см) Обхват : котка и собакапаковка стоки включва : 1 * Гнездо за домашни любимци Забележка : Продуктът се измерва ръчно, може да се объркат Всички снимки на продукта направени в естествената си форма, тъй като цвета на стоката, отразена на дисплея може да се различават от цветове, така че действително получен вид е предимство.