Електрическа Закачалка за кърпи HAPPLiGNLY, монтиран на стената Телевизор, енергийно ефективен Електрически Полотенцесушилка капацитет от 88 W за Баня, Простор за стома?
  • New

Електрическа Закачалка за кърпи HAPPLiGNLY, монтиран на стената Телевизор, енергийно ефективен Електрически Полотенцесушилка

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

◆ БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ : това е толкова просто, както се свържете към стандартен електрически контактТази стенни закачалка за топъл кърпи надеждно, бързо и равномерно ще стоплят големи дебели хавлиени кърпи и халати, както и на гъба и кърпи за ръце. ГАРАНЦИЯ за СИГУРНОСТ ◆ HIGH : Чрез непрекъснати изследвания и разработки на температурата неръждаема стомана, може да се регулира до 50-55 градуса с помощта на функцията за контрол на температурата на отоплителни кабели.След като кърпата накроется, температурата на повърхността на полотенцесушителя съответно ще се увеличи и няма да надвишава 70 градуса по Целзий. ◆ ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН В 6 БАР : За удобство на гостите в 6 барове могат да се разделят на различни предмети, от кърпи до престилки.Това определено ще е полезно за поддържане на чистотата в стаята и в ежедневието си. ◆ Пестене на ЕНЕРГИЯ : дизайн полотенцесушителя може лесно да бъде инсталиран на всеки пода в банята.Той е снабден с екологично чиста енергийна ефективност капацитет от 88 W, което е достатъчно, за да се затопли си кърпи в продължение на няколко минути. ◆ НИСКА ЦЕНА за ПОЛЗВАНЕ : инсталиране на полотенцесушителя - това е прост, ефективен и достъпен начин да превърнете всеки душ в луксозен спа център.Те стопли си кърпи така, че избършете след душ или баня никога не е било толкова топло и уютно. ◆ БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ : това е толкова просто, както се свържете към стандартен електрически контакт.Тази стенни закачалка за топъл кърпи надеждно, бързо и равномерно ще стоплят големи дебели хавлиени кърпи и халати, както и на гъба и кърпи за ръце. ГАРАНЦИЯ за СИГУРНОСТ ◆ HIGH : Чрез непрекъснати изследвания и разработки на температурата неръждаема стомана, може да се регулира до 50-55 градуса с помощта на функцията за контрол на температурата на отоплителни кабели.След като кърпата накроется, температурата на повърхността на полотенцесушителя съответно ще се увеличи и няма да надвишава 70 градуса по Целзий.