Healeved 1 бр. Чанта за съхранение, Детска Раница, Чанта-Тоут, Раница, Чанта за бебешки Пелени, Чанта за Носене на Бебешки Пелени, Подвесная чанта за бебешки Пелени, Мулти?
  • New

Healeved 1 бр. Чанта за съхранение, Детска Раница, Чанта-Тоут, Раница, Чанта за бебешки Пелени, Чанта за Носене на Бебешки

BGN 6.45

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧАНТА за ПАМПЕРСИ в плетена детска люлка - за съхранение на памперси, книги, бутилки с мляко и голяма част от вещите си, помага да се побере в реда на нощното шкафче и леглоОрганайзер за детска количка-Тази чанта за пелени подходящи за много случаи, пазаруване, разходки, ,. ЧАНТА за хранене на дете-Изработени от висококачествена futon материал, практичен и трайни за дълго използване.ЧАНТА органайзер за детска количка - Нашата чантата е изработена от устойчива на износване тъкан, здрав цип и линии правят чанта за памперси дълготрайни.ГОЛЯМА ЧАНТА за майките - достатъчно пространство, за да поберат различни видове вещи.С цип, лесно се отваря и затваря.ЧАНТА за ПАМПЕРСИ в плетена детска люлка - за съхранение на памперси, книги, бутилки с мляко и голяма част от вещите си, помага да се побере в реда на нощното шкафче и легло.Органайзер за детска количка-Тази чанта за пелени подходящи за много случаи, пазаруване, разходки, ,. ЧАНТА за хранене на дете-Изработени от висококачествена futon материал, практичен и трайни за дълго използване.ЧАНТА органайзер за детска количка - Нашата чантата е изработена от устойчива на износване тъкан, здрав цип и линии правят чанта за памперси дълготрайни.ГОЛЯМА ЧАНТА за майките - достатъчно пространство, за да поберат различни видове вещи.С цип, лесно се отваря и затваря.Осъществяване на Списък 1 х чанта за съхранение на Особено Широко приложение, може да се носи и съхранява бебешки пелени, бебешки играчки, мокри дрехи, мокри бански костюми, отговарящи на вашите различни нужди Голяма чанта за майките. -Тази чанта за пелени подходящи за много случаи, като например пазаруване, разходки, пътувания и т., Детски стоки, стоки за новородени. -Материал : Памучен чанта за памперси за количка-Размер : Около 26 00 X18,00 X0,40 см /10,22 X7,07 X0 пътна чанта за бебешки пелени.