Моющийся Инструмент За почистване на Щори, Инструмент За Почистване на Щори, Четка За Почистване на Щори, Средство За Премахване на прах С Климатик, Четка за почист?
  • New

Моющийся Инструмент За почистване на Щори, Инструмент За Почистване на Щори, Четка За Почистване на Щори, Средство За Премахване

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникален дизайн】 Предназначен за почистване на всички видове щори, като вертикални щори Просто хванете за дръжката и го поставете мини пречиствател за щори, един по един валяк между всяка лента, се движат по талпи, за да привличат прах и мръсотия 【Материал четки за почистване】 7-пальцевая четка за почистване от прах има здрава дръжка, изработен от качествен материал полипропилен; Той е компактен и удобен за захващане, благодарение на ръчно дизайн, предохраняющему ръце от калта и облегчающему процеса на почистване. 【Комплексно използване】 може да се използва като мини средство за почистване на щори, прозорец на климатика, ножове, за да щори, автомобилната климатик и т. 【Уникален дизайн】 Предназначен за почистване на всички видове щори, като вертикални щори Просто хванете за дръжката и го поставете мини пречиствател за щори, един по един валяк между всяка лента, се движат по талпи, за да привличат прах и мръсотия. 【Материал четки за почистване】 7-пальцевая четка за почистване от прах има здрава дръжка, изработен от качествен материал полипропилен; Той е компактен и удобен за захващане, благодарение на ръчно дизайн, предохраняющему ръце от калта и облегчающему процеса на почистване. 【Комплексно използване】 може да се използва като мини средство за почистване на щори, прозорец на климатика, ножове, за да щори, автомобилната климатик и т. Особеност : 【Уникален дизайн】 Предназначен за почистване на всички видове щори, като вертикални щори Просто хванете за дръжката и го поставете мини-средство за почистване на щори, един по един валяк между всяка лента, се движат по талпи за привличане на прах и мръсотия.Параметри : Тип на продукта : Щори за защита от прах Материал : влакна + полипропилен Цвят : оранжев Тегло на писалката : около 63 г / 2,2 грама Дължина : около 16 см / 6.3 инча Ширина : прибл.

Item Type:
 Blinds Dust Shutter
Material:
Fiber + PP
Color:
Orange HandleWeight
Width:
Approx. 12.5cm/4.9in
Package List:
 1 x Blinds Dust Shutter