Watbro е Съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 Женски въжета с принтом/40 мм/44 мм, 20 мм Мек Силиконов Взаимозаменяеми каишка с Флорални принтом за Galaxy Watch 42 мм/Galaxy Watch Active/Active 2 Каиш?
  • New

Watbro е Съвместим с Samsung Galaxy Watch Active 2 Женски въжета с принтом/40 мм/44 мм, 20 мм Мек Силиконов Взаимозаменяеми

BGN 4.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закопчалката на ключалката ❀Съвместими модели❀- Тази силиконова лента с принтом Watbro идеален за подмяна.Съвместим с Samsung Galaxy watch active/active 2 40 мм/44 мм, Galaxy Watch 42 mm, Gear Sport/Gear S2 Classic/Garmin Vivoactive 3/Vivomove HR/ Forerunner 645/Forerunner 245, моля, проверете модел вашите часа, преди да купите. "Вкусно китка" - Секси леопард, роза, страстна слънчогледи, атрактивни червени устни, красиви шарки във формата на кучешки лапи и други стилове, гривни могат да се добавят пикантност на вашите аксесоари за дрехи.Ние ще направим всичко възможно за вашата красота. ❀Размер на цветна лента❀ - Лесна инсталация.Свободен размер, подходящ за повечето китките (4,92 - 8,5 инча/124-215 мм) с много места за регулиране на размера.Вие ще получите едно незабравимо преживяване от носене. ❀Здрава печат с изображение❀- Използване на подобрена технология на печат гарантира, че моделът няма да изчезне.Хубава принт с изображение - принт с хубав цветен модел на силиконовата лента.Тънък, но здрав и еластичен, за удобни за ежедневна употреба и стилен външен вид.Защита от вода и пот - предотвратява раздразнение на кожата, осигурява удобно носене. "Здрав дизайн"- на Съединителната детайл точно и надеждно се фиксира на 40-миллиметровом ремешке Galaxy Active, тя дава възможност за гъвкаво регулиране на дължина и задържа допълнителен ремък на място, затова под формата на лента е по-удобно за китките си.Закопчалката на ключалката. ❀Съвместими модели❀- Тази силиконова лента с принтом Watbro идеален за подмяна.Съвместим с Samsung Galaxy watch active/active 2 40 мм/44 мм, Galaxy Watch 42 mm, Gear Sport/Gear S2 Classic/Garmin Vivoactive 3/Vivomove HR/ Forerunner 645/Forerunner 245, моля, проверете модел вашите часа, преди да купите. "Вкусно китка" - Секси леопард, роза, страстна слънчогледи, атрактивни червени устни, красиви шарки във формата на кучешки лапи и други стилове, гривни могат да се добавят пикантност на вашите аксесоари за дрехи.Ние ще направим всичко възможно за вашата красота. ❀Размер на цветна лента❀ - Лесна инсталация.Свободен размер, подходящ за повечето китките (4,92 - 8,5 инча/124-215 мм) с много места за регулиране на размера.Вие ще получите едно незабравимо преживяване от носене. ❀Здрава печат с изображение❀- Използване на подобрена технология на печат гарантира, че моделът няма да изчезне.Хубава принт с изображение - принт с хубав цветен модел на силиконовата лента.Тънък, но здрав и еластичен, за удобни за ежедневна употреба и стилен външен вид.