Ipetboom 2 бр. Магазин за Консумативи, Пластмасови Лопати За Домашни отпадъци Дребни Лайно Син Лъжичка Лопата Проста Розова Писалка за Коте Просеиватель Котешка Дълга ?
  • New

Ipetboom 2 бр. Магазин за Консумативи, Пластмасови Лопати За Домашни отпадъци Дребни Лайно Син Лъжичка Лопата Проста Розова

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лъжичка за почистване на котешки тоалетни : една Лъжичка за котешки тоалетни е изработена от пластмаса, цялостното качество на многоФилтърен инструмент : и измийте, може внимателно да съхранява за следваща употреба.Лъжичка за котки какашек : Подходяща конструкция на филтъра дупки, подходящ за много видове котешки тоалетни.Кутия за пресяване на боклука : Лъжичка за котешки тоалетни е изработен от пластмаса, като цяло качеството е много добро. Метална лъжичка за боклук : удобна дръжка дизайн, ергономичен, по-труден и лесен.Пратката включва 2 лопата за котешки тоалетни Характеристики Материал : ABS лъжичка за котешки тоалетни -една Лъжичка на много лек от теглото, което е по-удобно за китките и предпазва от умора на ръцете Лъжичка за котешки тоалетни за домашни любимци. - Ергономичен дизайн на ръкохватката с извита повърхност, подходяща за дланта на ръката си, нескользящий и устойчив на абразия лъжичка за пясък за домашни любимци. - Дръжката е достатъчно дълъг, удобно за хващане и лесно да заснемате, а също и да държат ръцете си далеч от мръсни отпадъци Практично лъжичка за котешки пясък. - Инструмент за почистване на котешки пясък, боклук, какашек в кошачьем колиба лъжичка за котешки тоалетни с дълга дръжка. -Размер : прибл.91 X1 лъжичка за коте. - Съответната конструкция на филтъра отвори, подходяща за много видове пластмасови плешки за почистване на котешки тоалетни. -Цвят : розов и озерно-синята лъжичка за боклук Стоки Описание Лъжичка за събиране на отпадъци за собствениците на котки.Лъжичка за пресяване на местообитания на влечугите Лопатка за пясък за домашни любимци от ABS-пластмаса, леки и изключително практични. лъжичка за какашек домашни любимци, Тази лъжичка за почистване на котешки пясък, е добър избор за хора, избрали лъжичка за почистване на котешки отпадъци.