Комплект силиконови форми за сапун комплект-42 грама Гъвкав правоъгълен хляб Идва с пластмасова кутия, една вълнообразна и пряк стъргалка от неръждаема стомана за ?
  • New

Комплект силиконови форми за сапун комплект-42 грама Гъвкав правоъгълен хляб Идва с пластмасова кутия, една вълнообразна

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Множество, лесно моющаяся, висококачествена и здрава пластмасова кутия, удобна за фиксиране и освобождаване (В сравнение с дървени чекмеджета, това е по-безопасни и издръжливи в сравнение с). 【Многоцелеви】 Този комплект силиконови форми може да се използва за направата на красив мастило сапун, проби, сапуни, сапун за гости, сапун за пътуване, бомбочек за бани и т., Можете също така да създадете свои собствени специалитети, десерти, малки кифлички, сладкиши, брауни, царевичен хляб, пай, пудинг и много други, с помощта на форми за мыловарения.Пластмасови кутии също можете да използвате за декорация на дома, като например кутии за съхранение, саксии за цветя, свещници и т. 【Лесна употреба】 силиконови форми за сапун - чудесен инструмент за начинаещи.Просто налейте любимата си сапунена течност във форма, приготвя се и се оставя да се охлади напълно.След това обърнете я с дъното нагоре, тази гъвкава силиконова форма е антипригарную повърхност, достатъчно леки за натискане отдолу, за да затвердевшее сапун веднага се показа навън. (Храната е една и съща). 【Пълен размер, форма 】 : Размер на пластмасови кутии : 11x3,5x3,2 инча, размер на силиконовата форма : 10x3x2,7 инча, всяка форма може да се приготви 42 грама на сапун.Размер на вълнисто нож : 7,3 x е 4,7 инча, размер на преките нож : 6 x 4. 【Предимства на продукта】 : Пластмасова кутия е изработена от висококачествена пластмаса. В сравнение с дървена кутия, тя не ще изгние при продължително съхранение, тя ще бъде по-твърда, в нея няма да остане остатъци от дървесина, и тя ще бъде по-безопасно!-Ние сме горди, че доставяме продукти на най-високо качество, ако не сте доволни от нашия продукт, моля свържете се с нас по всяко време, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, ще направим всичко възможно, за да оправя всичко.Силиконови форми - нашият е един от най-печелившите продукти, можете да си купите най-добрите силиконови форми в магазина евтино.