Офис Стелажи Cabilock, См, лавица за книги, Планина за Спални, Форма Торцевого ъгъл, Рафтове За Хола, Монтирана В Кухнята на Вентилатора, Висящ Стенен Дисплей - Спалня, Ак?
  • New

Офис Стелажи Cabilock, См, лавица за книги, Планина за Спални, Форма Торцевого ъгъл, Рафтове За Хола, Монтирана В Кухнята на

BGN 10.35

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стенен ъглов държач за съхранение -Стенен дизайн, окачени ъглови рафтове спестяват много място в стаята и им е трудно отвалить ПЛАСТМАСОВ ъглов РАФТ-Подчертават красотата на предметите, които ще на тях да публикувате. душ ъглови стелажи за съхранение.Ъглови стелажи за баня-Ъгъл рафтове за стена : Подходящи за кухня, спалня, антре, баня, офис и т., като осигурява място за съхранение на дома ви.ЪГЛОВА КУХНЯ ПОЛК -Може да се използва за съхранение на всички всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и т., Ъглови рафтове за обувки.ЪГЛОВ РАФТ ЗА СТАЯ -Комплект стенни ъглови рафтове във формата на вентилатор, монтиран на стената Ъглови рафтове за съхранение, Триъгълни титуляр за съхранение.Стенен ъглов държач за съхранение -Стенен дизайн, окачени ъглови рафтове спестяват много място в стаята и им е трудно отвалить. ПЛАСТМАСОВ ъглов РАФТ-Подчертават красотата на предметите, които ще на тях да публикувате. душ ъглови стелажи за съхранение.Ъглови стелажи за баня-Ъгъл рафтове за стена : Подходящи за кухня, спалня, антре, баня, офис и т., като осигурява място за съхранение на дома ви.ЪГЛОВА КУХНЯ ПОЛК -Може да се използва за съхранение на всички всячины, бонсай, книги, чаши, ключодържатели, чаши за вода и т., Ъглови рафтове за обувки.ЪГЛОВ РАФТ ЗА СТАЯ -Комплект стенни ъглови рафтове във формата на вентилатор, монтиран на стената Ъглови рафтове за съхранение, Триъгълни титуляр за съхранение.Пратката включва 4 x винтове 2 x отвертка, 2 x пирон Характеристики - Размер : около 28x28x0 фото рамки, стенни рафтове. - Стенен дизайн спестява много място в стаята и не позволява лесно да се падне с ъглови стелажи за душата. - Материал : плаващ лихвен ъглов рафт от PVC. - Предоставяне на места за съхранение на вашите домашни висящи рафтове. - Може да се използва за съхранение на дреболии, бонсай, книги, очила, ключодържатели, чаши за вода и така нататък на плаващ ъглов рафт.