GLOBLAND Love Животни Прозрачни Печати Птици, Котки Силиконови Печати Кучета, Зайци Гумени Прозрачни Гумени Печати Печат за Направата на Картички, направи си САМ Scrapbooking ?
  • New

GLOBLAND Love Животни Прозрачни Печати Птици, Котки Силиконови Печати Кучета, Зайци Гумени Прозрачни Гумени Печати Печат

BGN 3.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Темата е любовта към животните : Дизайн и печат включва птици, котки, зайци и кучетаВсяка група животни е представена от двойки, който е много подходящ за направата на картички за Деня на Свети Валентин.Елементи са разнообразни и могат да задоволят вашите нужди в дизайна.Материал и размери : Прозрачен печат е изработен от висококачествен силиконов материал, който е безопасен за здравето и околната среда.Размер на около 4,3x6,3 инча / 11x16 виж Удобно да се прилага : просто поставете печат на акрилен блок (не е включена в комплекта), сложете мастило и натиснете печат на хартия или картичка, след това ги оставете да изсъхне на въздуха, и най-накрая, изискана работа с тежести.За многократна употреба : Печати от силиконов каучук са лесни за използване и почистване, те могат да се използват отново след почистване или измиване с вода и лесно се върне в планината, за да се избегне загуба на информация.Творческа обстановка : След печат на лист хартия или пощенска картичка можете да боя им с помощта на тампони за diy, която ще се превърне в изискан декорация на празнични картички, страници за албуми, дневници или всякакви други работи от хартия.Как да се използва 1. Махнете силикон подпечатан с етикети 2. Наклейте силиконов печат на акриловую плоча 3. Нанесете Равномерно върху мастило върху силиконов печат 4. Последната печат върху хартия Параметри : Материал : силикон Размер : около 4,3x6,3 инча / 11x16 см Фигура : животни любов на Помещение включва : 1 х прозрачно печат.

Material:
Silicone Size