Детектор за изтичане на газ, Нов детектор на природен газ със звукова и визуална аларма, измерване на температура и влажност на въздуха, Газоанализатором за открив?
  • New

Детектор за изтичане на газ, Нов детектор на природен газ със звукова и визуална аларма, измерване на температура и влажност

BGN 14.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Широко приложение】 Ръчен преносим детектор за изтичане на газ е ефективен детектор, който ви помага точно да се открие и локализовывать изтичане на горими газове, като например втечнен природен газ, ВТЕЧНЕН, метан, пропан, етан, бутан, етанол, природен газ, въглероден газ, газово гориво, възвратна газ и т 【Визуален Тя се използва широко и е незаменим инструмент за всеки един професионалист.In в условията на чист въздух, натиснете клавиша за захранване и го задръжте за повече от 1 секунда, след това включете уреда със звуков сигнал. Детектор ще започне предварително загряване на сензора, ще се покаже аналогов индикатор цикъл, изчакайте около 30 секунди, два пъти, ще чуете звуков сигнал, предварително загряване на детектора е завършен. След предварително загряване на детектор прехвърлете го в тест среда. Приближете глава сензор все по-близо и по-близо до контролната точка. Когато детектор за откриване на горими газове, броят на аналогови ленти ще се увеличи; бръмчене ще се увеличи с нарастването на концентрацията на газ., а подсветката ще се промени от зелен на оранжев и чак до червено, по-малко усилване на сигнала. Натиснете бутона за включване и задръжте за повече от 1 секунда, след което сигнал "ще Подаде звуков сигнал за спиране.