Колекция от чемшир Ръчна Дърворезба Фу, Лу Шоу Интерстициальное Декорация на Дома, Дърворезба Украса
  • New

Колекция от чемшир Ръчна Дърворезба Фу, Лу Шоу Интерстициальное Декорация на Дома, Дърворезба Украса

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обработен и полиранЦвят гладки и наситени, а линията на плавна.Лесно се счупи, лесно се деформира.В китайски стил, със стойността на добро благословии, изпратете на приятели и колеги.Може да се използва за декорация на дома, хол, хотел, атмосферата подобрява цялостния стил на дома.Обработен и полиран.Цвят гладки и наситени, а линията на плавна.Лесно се счупи, лесно се деформира.В китайски стил, със стойността на добро благословии, изпратете на приятели и колеги.Може да се използва за декорация на дома, хол, хотел, атмосферата подобрява цялостния стил на дома.Обработен и полиран.Цвят гладки и наситени, а линията на плавна, им е трудно да се справи, лесно се деформират В китайски стил, със стойност "добро благословение", изпращате на приятели и колеги Може да се използва за декорация на дома, хол, хотел, атмосферата подобрява цялостния стил на дома Характеристики : Умения : кръгла дърворезба и ръчно довършителни Употреба : колекция за самостоятелно използване и подаръци Материал : Кипарисразмер : дължина-30 см., височина 37 см и ширина 2 см. Тегло е 786 грама.Съхранение издълбани на изделия от дерева1. Продукти за резба по дърво не трябва да бъдат изложени на висока температура в продължение на дълго време.Дърворезба се страхува от изсушаване и се нуждае от редовно смазване масло за грижа. Теми за резба по дърво не трябва да бъдат поставени във влажни (лесно се поддава на формованию) или много сухи помещения.Не blow в фурму (лесно изсъхва и се напуква) В сух сезон на север (включване на отопление), дърворезби не се препоръчва да се поставят в помещения с парно отопление, може да се избере големи орнаменти от дърворезба. изсипете чаша вода на вътрешната повърхност на стъклен капак, за да дърворезбата не е изсъхнала и не растрескалась 3. Мелколистный чемшир Ясуо плитък.Ако е мръсно, можете да избършете я леко влажна памучна кърпа.

Craftsmanship:
round carving and manual finishing
Uses:
self-use collections and gifts
Material:
cypress
Size:
The length is 30 cm, the height is 37 cm, and the width is 2 cm. The weight is 786 grams.
Storage of wood carvings:
1. Wood carving crafts should not be exposed to high temperature for a long time. The wood carving is afraid of drying and needs to be oiled regularly for maintenance.:
2. Wood carving crafts should not be placed in damp (easy to molds) or extremely dry indoors. Do not blow against the tuyere (easy to dry and crack):
In the dry season in the north (turn on the heating), it is recommended not to place wood carvings in a room with heating, and large wood carving ornaments can be selected:
Put a glass of water in the inner cover of the glass cover to prevent the wood carving from drying and cracking:
3. The small-leaf boxwood Yasuo is shallow. If it is dirty, you can wipe it with a slightly damp cotton cloth. After wiping, apply oil immediately for maintenance (must be:
can not enter the water):
Package Included:
1*Wood carving decoration:
Size is manual measurement, slight deviation is normal :