4 Опаковки Риболовни Куки, Куки за Училищата Шаран, Куки за Риболов на Сом, Риболовни Куки с Пружинна сервиране, Риболовни Куки-Капани, Риболовни Такъми, Риболовни Т?
  • New

4 Опаковки Риболовни Куки, Куки за Училищата Шаран, Куки за Риболов на Сом, Риболовни Куки с Пружинна сервиране, Риболовни

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите риболовни куки, специално предназначени за улов на големи риби и са изработени с оглед на начина на живот и хранителните навици на голяма рибаРиболов кука е изработен от два пъти по-голямо количество въглеродна стомана, а риболовна тел изработени от линия тел материал с пластмаса покритие, която е различна здравина, издръжливост и носеща способност.След нашите експерименти ние често можем да улов на 2 или дори 3 риби наведнъж, така че трябва да се подготвят висококачествени въдици и здрава въдица. ✅- ДОБРИ РИБАРСКИ КУКИЧКИ - Риболов кука се отличава с уникален дизайн с множество куки, което увеличава шансовете да хване няколко риби.Идеален за запалените риболовци, които търсят ефективен начин за смотать своя улов. ✅ Се ХВАНЕМ ПОВЕЧЕ РИБА в същото време - Риболов кука ви позволява да улови няколко риби, което прави за риболов на по-бърза и ефективна.Неговият уникален дизайн създава експлозивна сила, която с лекота привлича и зацепляет множество риби. ✅ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН -нашите риболовни куки ръчно обвязаны внос пластмасово лепило въдицата и са здраво менгеме.Те са приготвени от научна гледна точка, в зависимост от хранителните навици на рибата, и се отличават с превъзходно качество.В средата има 3-сантиметровой вдлъбната пружина за съхранение напръскани стръв, и ефект на спрей отлична. ✅Се ПРЕПОРЪЧВА - Експлозивна риболов кука, перфектен инструмент за залавяне на няколко риби едновременно.Благодарение на уникалния си дизайн с множество куки, този иновативен риболов кука позволява ви лесно да се хване няколко риби за един път.Просто забрасывайте въжето и гледайте колко куки бързо и ефективно се заразяват с вашия улов.Идеален както за начинаещи, така и за опитните рибари, взривни риболов кука е задължително допълнение към всеки кутия за принадлежности. ✅ ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО - Ако имате някакви проблеми в процеса на използване на нашите риболовни куки, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние гарантираме 100% удовлетвореност на клиента. ✅- ДОБРИ РИБАРСКИ КУКИЧКИ - Риболов кука се отличава с уникален дизайн с множество куки, което увеличава шансовете да хване няколко риби.Идеален за запалените риболовци, които търсят ефективен начин за смотать своя улов.