Дамски Превръзки за Критичните L Shi с пуговицей за маски, Еластични Дамски Превръзки за Коса, Тюрбан, Еластична Нескользящая Превръзка на главата за медицински Сест
  • New

Дамски Превръзки за Критичните L Shi с пуговицей за маски, Еластични Дамски Превръзки за Коса, Тюрбан, Еластична Нескользящая

BGN 10.13

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▶ СУПЕР ПРАКТИЧЕН превръзка на главата Jie ★ L Shi с бутони, която създава нов удобен аксесоарПревръзка на главата с бутони, които можете да използвате за вашата маска за лице, позволяват маска с двете страни стоят зад бутоните, това е толкова удобно.
▶ Добра УПОТРЕБА - Нашите ленти за коса са идеални за практикуване на йога, джогинг, крак туризъм, партита, танци, абитуриентски бал или просто ежедневието; превръзки-тюрбани не само ще ви прекрасна гледка, но и запазват вашата коса и впитают пот! .
▶ Нескользящий дизайн - Ленти върху главата на Jie ★ L Shi са изработени от устойчиви, нескользящих материали.Компресия оголовья създава идеалното натиска на главата, така че лента за глава не се плъзга с главата, тъй като другите тъкани.
▶ Удобни в чорап - Превръзки за Критичните ★ L Shi са подходящи, както за дълги, така и за къси коси, те са много меки, а цветовете са ярки.Напълно подходящи за това, за да се разтвори, косата преди тренировка .
▶ Предпоставка включва- 4 бр. прекрасни гумени ленти за коса.Всяка дъвка за коса е украсена с уникални принтом. Материал на ръба на Jie ★ L Shi -полиестер + ликра.Задължителна лентата, която ще се обичат да се носят през целия сезон и разнообразие от ленти с различни цветове, които лесно се съчетават с всякакви нарядами и са перфектни аксесоари за коса.Тези превръзки имат качеството на хамелеон, което позволява лесно да се съчетаят с почти всеки ансамбъл — било то ретро стил или ултра-модерен, луксозен превръзка на главата комплимент към естетиката, към която се стремите, и да се създаде напълно едно парче начин.