AGRIVA Притежателя на четка за зъби, Автоматична Сокоизстисквачка Опаковка на Паста за зъби Монтиране на стена Притежателя на Четка за зъби Монтиране на стена Рафтов?
  • New

AGRIVA Притежателя на четка за зъби, Автоматична Сокоизстисквачка Опаковка на Паста за зъби Монтиране на стена Притежателя

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Той е стабилен и няма да се разклаща или да падне ▲ почистване, когато капакът е инсталирана автоматично, не ще падне. ▲ опаковка на паста за зъби за получаване на по-точна и стабилна паста за зъби за възрастни и е много удобен за използване.Позволява ви сами да разпределят паста за зъби, без да създават безредици.Идеален за мивка, плот и шкафа.Той е стабилен и няма да се разклаща или да падне. ▲ почистване, когато капакът е инсталирана автоматично, не ще падне. ▲ опаковка на паста за зъби за получаване на по-точна и стабилна паста за зъби за възрастни и е много удобен за използване.Позволява ви сами да разпределят паста за зъби, без да създават безредици.Идеален за мивка, плот и шкафа.Пратката включва : 1 бр.