Електрически Отжимной Чистач, Безжична Четка за почистване на Voweek с 2 Скорости на ротация и 5 Сменяеми Дюзи, Електрически Скрубер за Баня, Кухня, Баня / Теракот / Моке?
  • New

Електрически Отжимной Чистач, Безжична Четка за почистване на Voweek с 2 Скорости на ротация и 5 Сменяеми Дюзи, Електрически

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОЗИЦИЯ 1 : Безжичен скрубер с най-висок въртящ момент могат да работят непрекъснато в продължение на 200-300 минути след бързо зарежданеПОЗИЦИЯ 2 : разполага с 2 скорости на въртене, които включват 360 об / мин и 260 об / мин, което спестява много време.ТОЧКА 3 : Професионална водоустойчива технология IPX7 позволява на преносим електрически отжимному скрубберу работи във вода, без да се повреди.ПАРАГРАФ 4 : се предлага с 5 четки за задоволяване на различни нужди.ПОЗИЦИЯ 5 : Функция защита от късо съединение осигурява запази себе си чистач при приклеивании на неравна повърхност.ПОЗИЦИЯ 6 : разбираеми led индикаторът показва оставащата мощност. ?? ???? ??? ???? ???? ??? ??? ??????.?【 WI-fi интернет и ЛЕСЕН】Нова безжична конструкция на електрически отжимного чистач не е ограничена в пространството.Независимо дали това е кухнята, в банята, гаража или в градината, мръсотия лесно можете да почистите с помощта на it.Тегло на тялото на самолета е само 0,57 паунда, което предпазва от болка в китките и предплечьях. ?Разбърква се и среща с почистващ средства за кухня или баня, за да се направи почистването по-ефективна. ⭐【ВСИЧКО В ЕДНО ОТЖИМНОМ СКРУББЕРЕ - 5 щеточных глави】Електрически отжимной скрубер включва 5 сменяеми щеточных глави.Това е чудесен избор за почистване на паркет, плочки, огради, метал, стъкло и много други.Можете да изберете глава на четка в съответствие с вашите нужди, като се гарантира, че на всеки ъгъл ще бъде чиста, като нова. ⭐【2 скорости на въртене - 300 минути време за работното време на】 Переключайте обороти, включване и изключване на захранването на един бутон.Низкоскоростной режим 260 об/мин и е подходящ за ежедневно почистване като чистач за баня.Високоскоростен режим на 360 об/мин се препоръчва за прием на почистване, като например петна от кухненски печки.Led индикатор има функция за напомняне за ниско зареждане на батерията, което се променя от зелено до червено, когато батерията е изтощена. ⭐【ЛЕСНА за ПОЧИСТВАНЕ и за СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ】 Ръчно ротационен скрубер с висок въртящ момент, с ергономична дръжка и щеточными глави от различни материали и форми.При цялостно почистване на спестяване на разходите за труд и ухаживается за ръчен шев.IPX7 прави цялата кола водоустойчив, лесен за почистване. ⭐【ПРЕМИУМ УСЛУГА - КУПУВАЙТЕ С УВЕРЕНОСТ】 Всеки електрически скрубер се изпраща в склад, след проверка на качеството и тестване.В случай на някакви повреди при транспортиране или други проблеми, просто не се колебайте да се свържете с вашия търговец, за да получите индивидуална подкрепа. ?Търсене ?????????? за да закупите смяна промяна глави четки комплект. ?? ???? ??? ???? ???? ??? ??? ??????.?【WI-fi интернет И ЛЕСЕН】Нова безжична конструкция на електрически отжимного чистач не е ограничена в пространството.Независимо дали това е кухнята, в банята, гаража или в градината, мръсотия лесно можете да почистите с помощта на it.