Страхотна Гирлянди за Хелоуин, Общо 4 опаковки от 66 фута 200 светодиоди, Мини-Led Светлини, Медна тел, Междузвездни Приказни Светлини работещи на Батерии за Украса на п?
  • New

Страхотна Гирлянди за Хелоуин, Общо 4 опаковки от 66 фута 200 светодиоди, Мини-Led Светлини, Медна тел, Междузвездни Приказни

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Медна телЦвят : Топло бяло.Дължина : 16,4 фута.Източник на захранване : 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Пакетът включва : 4 X 16,4 фута струнен лампа.Многоцелеви вариант е ненужно. ?【Топло бяло led гирлянди】 : 4 опаковки мини-гирлянди от тънка медна тел с дължина 16,4 фута с 50 скандал. Микро-led венец, захранван с батерии, идеален за използване като добавка към всеки декоративному проект. ?【Работи на батерии】 : Венец от медна тел работи на батерии с превключвател за включване / изключване с 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Малък и преносим отделението отделение лесно да се скрие, ще можете да носите led гирлянди със себе си за украса на всяко място. ?【Широкото използване на】 водоустойчив led лампа IP44 фея light са подходящи за спални, детски стаи, общежития, гирлянди, на партито по случай рождения ден или на украса на коледната елха, сватби, други уникални проекти за осветление. ?【Струнни тела от медна тел】Медни проводници е здраво прикрепена към шарикам лампи, я лесно отвалить, тънка и гъвкава медна тел може да бъде гъвкаво извиват, творчески избор "Направи си сам", топки led лампи не се нагрява, лесни за инсталиране и безопасни за употреба. ?【Полезни съвети】 : Насладете се на една незабравима сладък и прекрасен осветление с помощта на гирлянди фея string светлини.Идеална декорация и чудесен подарък.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. ?【Топло бяло led гирлянди】 : 4 опаковки мини-гирлянди от тънка медна тел с дължина 16,4 фута с 50 скандал. Микро-led венец, захранван с батерии, идеален за използване като добавка към всеки декоративному проект. ?【Работи на батерии】 : Венец от медна тел работи на батерии с превключвател за включване / изключване с 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Малък и преносим отделението отделение лесно да се скрие, ще можете да носите led гирлянди със себе си за украса на всяко място.