Angoily 1 бр. Каска, Дамски Шапка с Лицето на Заварената Капак, Самозалепваща Мъжка Кожена Маска, Устойчиви Шапки За Заварчици, Покривка, Качулка От Телешка Кожа, Работн?
  • New

Angoily 1 бр. Каска, Дамски Шапка с Лицето на Заварената Капак, Самозалепваща Мъжка Кожена Маска, Устойчиви Шапки За Заварчици,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КожаКОЖЕНА ШАПКА ЗА ЗАВАРЯВАНЕ - si Екологично чисти материали и устойчив на абразия.Капачка заварчик.Заваръчна ТЕХНИКА - Лесен за работа, вие ще бъдете в безопасност по време на заваряване с него.Широка гама от приложения, може да бъде наистина полезен, vi, ШАПКА от телешка кожа - конструкция с пълна защита, предотвращающая удар на пламъка и заваръчни пръски, осигурява ви сигурност.ЗАВАРЯВАНЕ ПРОТЕКТОР - заваряване, бойлер, топене, практичен и полезен.Също така може да служи като прикритие за заварчик по време на работа.КАСКА ЗАВАРЧИК - Лека конструкция значително намаляване на натоварването на шията и раменете.Капак за заварчик. Пратката включва 1 х заваряване маска за лице Характеристиките на фина обработка, не е лесно за носене и повръщат, е много практично за използване на маска. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практично за използване на оборудване за защита на очите. - Може ефективно приваривать отпадъци и други предмети на повърхността или да сгоревшему сварочному оборудване на повърхността.36 инча за заваряване. - Изработена от материали, безопасни за продължителна употреба, маска за лице. - заваряване, котел, топене, е практично и полезно.Също така може да служи като калъф за заварчик по време на работа Заваряване на осп. - Материал : работна шапчица от телешка кожа. - Цвят : Кафява шапчица заварчик.Информация за стоки, заваръчна техника заваръчно, котелно, плавильное, практично и полезно.Кожена шапка за заваряване - това е един от най-добрите варианти за вас.Шапка заварчик също може да служи като прикритие за заварчик по време на работа.Шапка от телешка кожа Търсите професионална защитна маска за лице заварчик?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален защитен калъф за заваръчна повърхност, изработени от материал, трябва да отговарят на вашите нужди.