Цилиндрични Шлайфане Накрайници с заусенцами 1/8 с опашка с Диамант покритие, Съвместими с длето, за въртящ се инструмент, глава 4 мм, 10 бр.
  • New

Цилиндрични Шлайфане Накрайници с заусенцами 1/8 с опашка с Диамант покритие, Съвместими с длето, за въртящ се инструмент,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е нова групаРазмер на 80 # Този набор от диамантени свиня Master ви дава възможност да придават им форма, шлифован и доведе до край с висока точност. Отличен за опиливания стъкло, керамика, плочки, тухли, пластмаса, дърво, фибростъкло, камък, карбид дървесина, злато, платина, сребро, метали и всичко друго твърдо.Материал : метал, диамант; Диаметър на главата : 4 мм/0,31". Препоръчва се за бижутери, гранильщиков, за хоби и ръкоделието, моделиране, ремонт на дома и т. Осигурява постоянна рязане на различни материали Използвайте вода, за смазване.Съвместимост : Универсален тренировки с опашка 3 мм (1/8 ") са подходящи за повечето въртящи се инструменти, както и за заточване на печати, или ротационни инструменти.Дължина на главата : 13 мм/ 0,51"; Диаметър на опашка : 3 мм/0,118"Обща дължина : 45 mm/1,8"; Цвят : сребрист Тегло в тон : 26 грама; Осъществяване Съдържание : 10 x Diamond съвет.