【3 в 1】 Калъф Nuleto за iPhone 14 Pro, калъф MagSafe за iPhone 14 Pro, Вградена защита на дисплея от закалено стъкло 9H и обектива на камерата, защита на цялото тяло, сверхпрочный устойч?
  • New

【3 в 1】 Калъф Nuleto за iPhone 14 Pro, калъф MagSafe за iPhone 14 Pro, Вградена защита на дисплея от закалено стъкло 9H и обектива

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пълна защита 3 в 1 на 360 °】 Калъф за i Phone 14 pro с вградена защита екран от закалено стъкло 9 H, капачка за обектива на камерата и с въздушни възглавници от сблъсъци осигуряват цялостна защита за вашия телефон на 360 °, ефективно усвояване на удари, се разпръсне на силни удари и защита на мобилен телефон, на екрана и фотоапарата 【Силен магнит】 Вграден силен магнит може да засили връзката Mag Safe поддържа всички аксесоари Mag Safe : чантата Mag Safe, бързо зареждане Mag Safe, батерия Mag Safe, държач за пръстени Mag Safe и безжична връзка, сертифицированную Чи на трети лица, не се тревожи за падането. 【Минималистичен дизайн и издръжливост】 Калъф, който лесно се увива около вашия i Phone 14 pro, изработен от ултра силна материали и технологии наноокислительного покритие Nano може да покаже на оригиналните цветове на вашия i Phone и антижелтый цвят. 【Съвместима модел】 Калъф за i Phone 14 pro, не е съвместим нито с какви други модели на i Phone.Усъвършенстван защитен калъф за цялата корпуса на i Phone 14 pro с прецизни зъбци осигурява пълен достъп до всички портове и бутони.Поддържа безжично зареждане. 【През целия живот за обслужване на клиенти Nuleto】Nuleto винаги отделя първостепенно внимание на качеството на обслужване на клиентите.Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип, нашите приятелски настроени специалисти по обслужване на клиенти е винаги готов да помогне. Протектор на екрана от закалено стъкло 9 H.