Детска станция Case Club е подходящ за PlayStation 4 и PS4 Slim/Pro. Лаптоп с вграден 24-инчов монитор 1080p, хранилище за контролери, игри и включени в комплект високоговорители (PS4 и а?
  • New

Детска станция Case Club е подходящ за PlayStation 4 и PS4 Slim/Pro. Лаптоп с вграден 24-инчов монитор 1080p, хранилище за

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Калъф подходящ за PS4, PS4 Slim, PS4 Pro (не е включен в комплекта) заедно с 3 контролери и 9 игри (не са включени в комплекта) ?Калъф се предлага с 24-инчов монитор, подвижни външни тонколони и изготовленным по поръчка " източнобеломорски район. ?Характеристики на монитора : 1080p Резолюция, време за реакция 8 ms (5 ms Gt G), честота на опресняване от 60 Hz, съотношение 16 : 9, ъгъл на виждане 178 градуса, адаптивна технология за анализ на яркостта. ?Дело е заключена с катинар, на колела, има прислужници за контролирано ъгъл на гледане, игри могат да се разтоварят и да се качите, без да махате конзола.В играта може да се играе без изваждане на конзолата. ?Не е подходящ за PS2, PS3 или PS5. Калъф като веднъж е подходящ за модели на PS4 Original, PS4 Slim и PS4 Pro.Конзола PS4, контролери и игри В комплекта не са включени.Куфар тежи 35 килограма при пълно натоварване.Case Club с гордост представя детска станция с 24-инчов монитор за игрови конзоли PS4.Ние обръщаме специално внимание на разработването на функции, които може да предложи на този корпус.В джоба има всичко - от регулируема капачка до удобен достъп до играта и контролера.Целта на Club Case - да бъде ефективен и удобен в това, че ние разработваме и тази детска станция предпазва вашето ценно оборудване, премина невероятно злоупотреби в изключително тежки условия.Проектиран с оглед на стил и издръжливост, корпусът е изработен от устойчив полипропилен и е здрав и лек.О-пръстен е по периметъра защитава съдържанието от вода, прах и други замърсявания.Корпус преносима игрова станция Case Club Play Station 4 няма да има чипове, вдлъбнатини или ще загуби своя завършек.