Alipis Хамак, Люлки, Играчки за Порове Ръчно изработени Захарен Планер Играчки Домашен Хамстер Памучен Играчка Въже За Катерене Клетка За морски Костур Аксесоар Игра?
  • New

Alipis Хамак, Люлки, Играчки за Порове Ръчно изработени Захарен Планер Играчки Домашен Хамстер Памучен Играчка Въже За Катерене

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Играчки за катерене на пациенти с планер : Можете да зададете тази играчка от памучен въжета в клетка за вашия хамстерТова може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си. - Подвесная играчка-люлка захарен корпуса : с помощта на куката можете да го използвате в различни позиции, за да си малко джудже хамстер може да играе. - Въжени люлки с хлопковым захарен глайдером : поддържане на здравето и активността, както и помагайте им инфоразвлекателни да се справят с околната среда. - Въже за катерене на пациенти с планер : помага да се обучават сила на крайниците на малки животни, допринася за передвижению домашен любимец и помага за развиване на уменията за координация и равновесие. - Играчка-люлка на въже за птици : Поставете играчка за катерене хамстер в клетка за хамстери, да си джудже хамстер може не само да играят на земята, но и се изкачи по-високо, за забавление. Играчки за катерене на пациенти с планер : Можете да зададете тази играчка от памучен въжета в клетка за вашия хамстер.Това може дълго да се обучава хамстер и развиват способността си. - Подвесная играчка-люлка захарен корпуса : с помощта на куката можете да го използвате в различни позиции, за да си малко джудже хамстер може да играе. - Въжени люлки с хлопковым захарен глайдером : поддържане на здравето и активността, както и помагайте им инфоразвлекателни да се справят с околната среда. - Въже за катерене на пациенти с планер : помага да се обучават сила на крайниците на малки животни, допринася за передвижению домашен любимец и помага за развиване на уменията за координация и равновесие. - Играчка-люлка на въже за птици : Поставете играчка за катерене хамстер в клетка за хамстери, да си джудже хамстер може не само да играят на земята, но и се изкачи по-високо, за забавление.Описание Цвят : розов бял - Материал : Памучен въже - Размер : 60,00 X4,00 X4,00 см/23,58 X1,57 X1,57 см комплектът включва : 1 играчка.