20 бр/компл. Професионален Набор от Инструменти За Пиърсинг на Езика, на Носа, Пъпа, Бижута За Тяло, Пръстени За Пиърсинг, Затягаща Ръкавици, Игли, Комплекти Инструмен
  • New

20 бр/компл. Професионален Набор от Инструменти За Пиърсинг на Езика, на Носа, Пъпа, Бижута За Тяло, Пръстени

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Пълен комплект за пиърсинг на тялото】 Набор от бижута за пиърсинг, който включва в себе си не само бижута за пиърсинг, но и инструменти за пиърсинг, с него можете да направите пиърсинг сами 【Добър материал】 Комплект за обици от неръждаема стомана с пръстени за пиърсинг и игли е изработен от солидна неръждаема стомана медицински клас, обърнете внимание на хигиена. 【Лесно за носене】 Пръстени за пиърсинг на белите дробове, носенето им не ще доведе до силен натиск или дискомфорт.Използвам този продукт за самостоятелно пиърсинг на тялото, или като подарък на приятели - чудесен избор. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Професионално производство, стабилна производителност и висока надеждност.Този комплект за пиърсинг 20pcs има пълно обслужване, ако имате някакви въпроси относно даден продукт или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Описание : Този продукт включва не само украса, необходими за пиърсинг на тялото : 12 броя /6 двойки пръстени за пиърсинг на езика, на носа или на пъпа, но също така съдържа и необходимите инструменти за пиърсинг : 1 скоба, 1 чифт ръкавици и 5 игли, само на 20 парчета.Един такъв продукт може да посрещне почти всички нужди на пиърсинг, и си струва да се купи!Функции : Включва в себе си не само бижута за пиърсинг, но и инструменти за пиърсинг, с тяхна помощ можете да направите пиърсинг сами.Пръстени и игли за пиърсинг са изработени от медицинска неръждаема стомана, която е различна трайност и грижа за хигиената.Пръстени за пиърсинг на белите дробове, носенето им не ще доведе до силен натиск или дискомфорт.Използвам този продукт за самостоятелно пиърсинг на тялото, или като подарък на приятели - чудесен избор.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Комплект за пиърсинг на тялото Пръстен/игла Материал : Неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимката Количество : 20 бр/компл.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Body Piercing Kit
Ring / Needle Material:
Stainless Steel
Color:
As Shown in the Picture
Quantity:
20pcs/set
Ring Size:
Approx. 14G & 16G
Package Weight:
40g
Package Included:
1 x Piercing Clamp:
1 x Pair of Gloves:
5 x Piercing Needles:
6 x Pair of Piercing Rings:
Note:
1. While using this product, please be careful and do not accidentally hurt yourself. And if you are not experienced in body piercing, do think twice about using this product.:
2. The item color displayed in the pictures may be slightly different from the real object, due to different monitors or other factors. And please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: