290 бр. Естетически Етикети за Scrapbooking за водене на дневник, Реколта Етикети за Албуми, за да проверите за водене на дневник, Куршум за водене на дневник, Проектанти сп?
  • New

290 бр. Естетически Етикети за Scrapbooking за водене на дневник, Реколта Етикети за Албуми, за да проверите за водене на дневник,

BGN 5.37

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【НАБОР от СТОЙНОСТИ】Естетически набор от стикери за scrapbooking, само на 290 бр, включва : 80 броя стикери васи (по 2 броя на всеки фигурата) + 120 парчета хартия за украса на албума (по 4 парчета на всяка рисунка) + 20 броя картички листа + 20 парчета хартия за scrapbooking (по 2 броя на всеки фигурата) + 20 броя дантелен стикери за домашни любимци (по 2 броя на всеки фигурата) + допълнителни 30 броя хартиени етикети с кружевными цветя + 1 бр. 【Висококачествена хартия и етикети】 Хартия и етикети в този комплект са изработени от висококачествена хартия или полупрозрачен PET материал с ясна печат и живи цветове. този набор от 290 листа хартия и етикети с различни размери и дизайн, трайни, лесно отклеивается, подходящ за ръкопис и печат. 【Уникален дизайн】 В комплекта на около 290 листа хартия и етикети с различни ботанически и природни рисунки, включително пеперуда, папрат, цветя, растения, дървета, стари вестникарски статии и др.Идеален за ненужни списания, scrapbooking, колажи или художествени проекти на природна тематика!. 【Широкото използване на】 Ретро комплект за scrapbooking е идеален за списания, албуми, колажи или художествени проекти, без мръсни лепило, подарък опаковки, картички от ръчно изработени кутии и опаковки, кошници бирок, декориране на дома, состаренных писма, древни карти, албуми и т. 【Идеален подарък】 Този голям комплект-однодневка, създаден специално за любителите на правене на ненужни списания, с винтажными стикери и декоративна хартия, което го прави чудесен подарък за любителите на списания bullet planner, хитър приятели, студенти, годишнина, рождения ден и празниците и т. естетически стикери за scrapbooking за водене на регистър на Функция 1. Нашите стикери са изработени от висококачествена хартия или полупрозрачни материали P, отрывание няма да навреди на самия стикер и няма да нанесе никаква вреда вашата стока.