Кула на Кошачьем дърво Малък Плюшен рамка за котки Удобен Пълнител за котешки Тоалетни Платформа за Скокове Когтеточка за котки богат на функции Рамка за Катерене
  • New

Кула на Кошачьем дърво Малък Плюшен рамка за котки Удобен Пълнител за котешки Тоалетни Платформа за Скокове Когтеточка

BGN 45.54

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тази котешка кула забавлява неспокоен и нокти, и не ще им навреди на вашите мебелиУтолщенное и устойчиво основата има висока носеща способност и може да побере няколко котки за съвместно пътуване.Многопластова платформа за скачане, която позволява на котки лазать и да играе.Когтеточки привличат котките към игри и надраскване, подходящи за котешки драскотини, ефективно предотвратяват хванете котки на вашите мебели, напълно подходящи за нокти.Рамка за катерене котка е много подходящ за употреба в домашни условия.По този начин, котките могат да играят, лазать и изострят си лапи, без да вредят на мебели, пердета и т. Прост дизайн и е идеален за всяко кътче на вътрешното пространство, лесно вписываясь в естетиката на вашия дом.Категория на продукта : Рамка за катерене котки Материал : кадифе, коноп въже, дъска Спецификация : A : 40*40*79.6 см, тегло : 6 кг; B : 68*33*60 см, тегло : 5 кг; Функция на продукта : пилинг на нокти, катерене, почивка и игра функция : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

A:
40*40*79.6cm, weight
B:
68*33*60cm, weight
Product function:
claw grinding, climbing, rest and play
Notice:
1. Please check the color and size before purchasing.:
2. Product photos do not include products other than the product.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is measured manually, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problem with our products, please feel free to contact us by email, we will solve the problem as soon as possible. :