DOITOOL 1 Комплект 4 бр. Кърпа За почистване на Гъба Гъба За почистване на Гъба За Миене на Съдове Гъба за Миене на съдове Кухненска Мивка Гъба За Миене на Съдове Гъба за ?
  • New

DOITOOL 1 Комплект 4 бр. Кърпа За почистване на Гъба Гъба За почистване на Гъба За Миене на Съдове Гъба за Миене на съдове

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕКСФОЛИРАЩИ УПЛЪТНЕНИЕ от ЛЮФЫ - Добър филтърен ефект, дишащи и лесни за высушиваются на въздуха ГЪБА-ПИЛИНГ - износостойкая, здрав, пенистая, без примеси.Подобно на гъба ЗА ПОЧИСТВАНЕ на УПЛЪТНЕНИЕТО - - Изработени от материал, устойчив и практично.ПОСТАВКА ЗА МИЕНЕ на съдове - Изработени от здрав и практически материал.ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на KICHEN - Те притежават силен почистващ ефект и осигуряват отлична моющую способността за по-сложни задачи по почистване.ЕКСФОЛИРАЩИ УПЛЪТНЕНИЕ от ЛЮФЫ - Добър филтърен ефект, дишащи и лесни за высушиваются на въздуха. ГЪБА-ПИЛИНГ - износостойкая, здрав, пенистая, без примеси.Подобно на гъба ЗА ПОЧИСТВАНЕ на УПЛЪТНЕНИЕТО - - Изработени от материал, устойчив и практично.ПОСТАВКА ЗА МИЕНЕ на съдове - Изработени от здрав и практически материал.ГЪБА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на KICHEN - Те притежават силен почистващ ефект и осигуряват отлична моющую способността за по-сложни задачи по почистване.Пакетът включва 4 x гъба Характеристики -Материал : Гъба-пилинг-гъба. - Добър филтърен ефект, дишащи и лесни за высушиваемая на въздуха подобно на гъба Скрубер. - Износоустойчиви, трайни, пенлива, без примеси гъба за почистване на кухни. - Те са нежни и няма да навредят на вашите ръце кухненска гъба за почистване. - Те са добри помощници в кухнята, със силни отшелушивающими подложки от люфы. - Мощна, качествена и трайно почистване.Информация за продукта Почистваща гъба от люфы Те притежават сила, издръжливост, силен водопоглощением и фина повърхност.гъба за почистване на кухня Са изработени от материали продължителна употреба. гъба за почистване на Тях може да се мие чинии, тенджери, мивки, абсорбатори и др. Почистващи скрубери Им конструкция е много проста, но много практичен за употреба.