TURNMEON [Таймер и 8 режима] 200LED 66Ft Оранжеви външни осветителни тела за Хелоуин Декор Plug дистанционно управление, Черен проводник Гирлянди за Украса За Хелоуин партита ?
  • New

TURNMEON [Таймер и 8 режима] 200LED 66Ft Оранжеви външни осветителни тела за Хелоуин Декор Plug дистанционно управление,

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[66 Фута 200 plug-in led гирлянди за Хелоуин] са на разположение 3 цвят на осветлението : лилав / оранжев / orange & purpleПакетът включва 66 фута 200 led гирлянди за Хелоуин с дистанционно управление.И той идва с преминаващ жак, може да бъде свързан към 3 комплектам гирлянди за Хелоуин (196,8 фута 600 led), за да обхване широка площ. Разстояние между светодиодите 4 инча с водещ кабел с дължина 16,4 фута. [Таймер и чип за памет] - Продължително натискане за 3 секунди, докато бутонът не светне зелено, това означава, че таймерът е активиран.Или можете да използвате дистанционното управление за настройка на таймер, той ще свети в продължение на 6 часа и автоматично се изключва в продължение на 18 часа.Вграден чип с памет съхранява настройките на вашия последния режим и не е необходимо да променяте режим всеки ден. [26,2-крак дистанционно управление и 8 режими и затъмняване] Използвайте 26,2-подножието на дистанционното управление или бутона адаптер за корекция на яркостта и изберете 8 режима (разход, вълна, последователен, бавен блясък, преследване / светкавица, бавно отслабване, светкавица, постоянно включване).Лесен за употреба, всичко е под контрол. [Сертифициран UL мъжки и безопасно ниско напрежение] Низковольтный включете 30-0,2 А, сертифициран UL, осигурява сигурност.Светлини Хелоуин не ще бъде лесно да се нагорещят след продължителна употреба са безопасни за употреба.Като led светлини, така и адаптер са водоустойчиви, за вътрешна и външна употреба. [Украса от гирлянди за Хелоуин] Страшен гирлянди за Хелоуин, украса за дома, в помещения и на улицата, на парти в чест на Хелоуин, голяма елха, камина, стая, стрехи, прозорци, веранда, ограда, беседка, зеленина, на къмпинг, на входната врата, вътрешен двор, фотостены, малко дърво, кола, спални, стени и т. Технически характеристики : .