GENIGW Керамика Инструменти за Дървена Пръчка За Релеф С Изображение Раскатывающаяся Глинена Жени Ръчно Сачмен Печат За Скулптура
  • New

GENIGW Керамика Инструменти за Дървена Пръчка За Релеф С Изображение Раскатывающаяся Глинена Жени Ръчно Сачмен Печат За

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Той е здрав и лекТрайно и полезно твърдо вещество, което не е лесно да се прекъсне.Изработен от рециклирани твърда дървесина.Можете да ги използвате в кухнята, или в цех за производство на глина и керамика.На плешката - старият и популярен инструмент за пресоване, текстуриране и даване на форма глиняным изделия, изготовленным от рула и плочи.Това е силна и лесно продукт, трайно и полезно, твърдо, му е трудно да се прекъсне Произведени от рециклирана твърдо дърво, може да се използва в кухнята или в цех за производство на глина и керамика. На плешката-старият и популярен инструмент за пресоване, текстуриране и даване на форма гончарным изделия във формата на ролки и плитспецификация : Име : Възглавница с модел от глина Материал : дърво Цвят : дърво Размер : приблизително 1,5 cm x 12 cm / 0,59 инча х 4,72 инча Опаковка включва : 5 бр. Проектът има широк спектър от приложения и е много подходящ за рязане, даване на форма, моделиране, изрязване, кюретаж, ресането, работят им магия от изглажда и т.

Name:
Clay Pattern Roller
Material:
Wood
Color:
Wood Color
Size:
Approx.1.5cm x 12cm/0.59inch x 4.72inch
Package Includes:
5pc
The project has a wide range of uses and is very suitable for carving, shaping, modeling, cutting, scraping, brushing, smoothing, etc. :