Етикети с надпис Желязо на Ден на Св. Патрик, за дрехи, 6 бр., Ленти с надпис Желязо на Ден на Св. Патрик, Уникален дизайн на Green Day, стикери с надпис Ютия на сърцето, ирла?
  • New

Етикети с надпис Желязо на Ден на Св. Патрик, за дрехи, 6 бр., Ленти с надпис Желязо на Ден на Св. Патрик, Уникален дизайн на

BGN 5.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пратката включва : Вие ще получите 6 листа на петна, с рисунки на Деня на Свети Патрик за топлопреминаване, нови и представителни, размера на всеки лист, за да мигрират е около 8 * 9 инчаИдеален размер за дрехи.Дизайн на ирландския на фестивала : Нашите теплопередающие ивици изпълнени в новата зелена теми, свързани с дизайн, прости и щедри, които никога няма да остареят, може добре да се комбинира с различни стилове дрехи, подходящи както за мъже, така и за жени.Безопасни материали : Висококачествен, екологично чист и моющийся материал, нанесени на желязо етикети, да не причинява вреда на здравето си.След като сте успели път плат, може да се пере многократно.Употреба : Използвайте домакински ютии или теплопередающие машина, за да се насладите на домашно приготвени забавления, са подходящи за декориране на тениски, рокли за момичета, чанти, раница, дрехи и т. Насладете се на своите поделками ръчно изработени, и вие ще получите много комплименти.Добро обслужване : Ако по някаква причина не сте доволни от пластир, трябва, без съмнение, може да получите пълно възстановяване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. Утюжок за ивици в Деня на Св. Патрик за украса на дрехи Характеристики : Ютия за топлопреминаване 1,6 листа на нашивках с една инструкция. Много уникален и нов дизайн на шарката. Нанесете за декор на детска и зряла възраст дрехи. Лесен за употреба с битовите железа или теплопередающими машини. Изработен от безопасни материали, които не вредят на вашето здраве.Използвайте уверено.Начин на приложение : За домакински ютии 1.Гладене подложка на платформа 2. Поставете дрехи за гладене матов 3. Нанесете фигура на място, което искате да залепите 4. Изключете подаването на пара 5. Включете температурата памучна копчета при температура 130-150 ℃ 6,10-15 секунди с отжимом 7.