Шийката на Каишка за дистанционно управление Shanrya, Универсален Удобен Противоизносный Каишка за дистанционно управление за 2-летателни апарати (кафяв)
  • New

Шийката на Каишка за дистанционно управление Shanrya, Универсален Удобен Противоизносный Каишка за дистанционно управление

BGN 2.61

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нескользящий и издръжливи : текстура на кожата е по-здрава и нескользящая, и след продължителна употреба на ремешке няма да остане и следа от увисванеШироко приложение : може да се използва за различни други дистанционни управления с дупки за окачване и много съвместими.Комплект аксесоари : В комплекта е включена дантела, както и 6 аксесоари и 1 обтегач за дантела.Данните са комплектными и да го инсталирате бързо не е възможно.Дължина може да се регулира : Удобно подвешивание на шията, най-дълъг може да се коригира до 73 см, регулируем обтегач в съответствие с навиците на носенето на различни хора.Не е лесно да се прекъсне : Този каишка е изработена от висококачествени материали, много здрава и трайна, и не ще се счупи. Освободете ръцете си и да се улесни полет по въздуха, не се влияйте на използването на дистанционно управление. Удобно подвешивание на шията, най-дългата дължина може да се регулира до 73 см, регулируем обтегач отговаря на навици за носене на различни хора. Може да се използва в други различни пультах дистанционно управление с дупки за окачване, много е съвместимо. Метална тока здрава, ключалката на колана управление не е лесно да се почеше. Този каишка е изработена от висококачествени материали, много здрава, не ще се счупи.Параметри : Тип на продукта : дистанционно управление LanyardМатериал : кожа + ПластикСовместимость : за DJI Mavic Air 2 / MINI 2 /Air 2 S дистанционно управление Предпоставка Списък : 1 x Lanyard6 x Аксессуары1 x Шнур за шнуркапримечание : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Remote Controller Lanyard
Material:
Leather+Plastic
Compatibility:
for DJI Mavic Air 2/MINI 2/Air 2S Remote controller
Package List:
1 x Lanyard6 x Accessory:
1 x Lanyard Buckle:
Note:
1. Please allow 1‑3 mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: