50 бр. Пакетчета за напитки с 50 БР. соломинками в индивидуални опаковки, Опаковки за сок Yamgqus с възможност за замразяване, покриване на собствените си ръце Опаковки з?
  • New

50 бр. Пакетчета за напитки с 50 БР. соломинками в индивидуални опаковки, Опаковки за сок Yamgqus с възможност за замразяване,

BGN 8.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Подсилени запечатани конструкция】 Използвайте по-твърда и дебела затваряне на ципа, за да сте сигурни, че напитката не тече и не се дължат на проблеми с отваливанием ципМоля, не поставяйте опаковки за напитки с главата надолу. 【Сламки в индивидуална опаковка】 Ние гарантираме, че всяка соломинка, опаковани индивидуално, за да се избегне кръстосано замърсяване. ръчни чанти за напитки и 100 соломинок, чудесно за напитки, кафе, зърна, ядки, бонбони, сок и т. 【100% безопасни материали】 е Изработен от хранително-полипропилен, нетоксични материали, които не съдържат BPA.В тях може да се съхранява както на студени, така и топли напитки, обемът на пакета е 450-500 мл (около 17 грама). Размер : 9 * 5 инча, височина на долната ластовицы : 2,4 инча. 【Е подходящ за партита и за ежедневна употреба】 Тези пакети за напитки са по-оригинални и да са смешни за бар, партита и семейни събирания.И те ще станат най-добрият избор вместо опасна обикновени стъклени чаши за деца.Всеки може да направи дизайн със собствените си ръце в прозрачна опаковка. 【Лесно да носите със себе си】 Му е удобно да се използва с 2 големи отвори за окачване или носене и 2 малки дупки за поставяне на соломинок.Всеки пакет е снабден с силиконовата фуния, която позволява лесно да се излее в него напитки.Този пакет с уникален дизайн ще замени традиционната стъклена бутилка за напитки както за възрастни, така и деца.Стани нов диспенсером за напитки с лед в тази лятна парти.Лесно можете да го носите със себе си, когато сте у дома или на почивка, той няма да изтече.Той ще се превърне в любимо на детски партита, вместо стъклена бутилка, която е лесно да се счупят и да причинят вреда на децата.Пакета включва безплатен силиконова фуния, с помощта на която лесно се излее и които можете да носите със себе си.Тя може да се използва за съхранение на орехи, храни, което е универсално.