Работни ръкавици ADKHF дрехи на водача предпазни работни заваръчни ръкавици ремонтни ръкавици (Цвят: A, размер: One size)
  • New

Работни ръкавици ADKHF дрехи на водача предпазни работни заваръчни ръкавици ремонтни ръкавици (Цвят: A, размер: One size)

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Сензорна обратна връзка е много чувствителна и тя може плавно отключване на екрана и да отговарят на повиквания при ежедневна употреба. Ключалката може да бъде гъвкаво регулиране, я не лесно да се отпуснете, и тя осигурява надеждна защита на китката си за подобряване на комфорта от носенето. Подсилени слой на дланта за повишаване на износоустойчивостта на дланта на ръката си. Защита на глезена от термопластичной гума може да предотврати удар. Нейлоновое подвесное пръстен, лесен за използване и лесно да загубите.Характеристики : 1. Сензорна обратна връзка е много чувствителен, и с нея може плавно отключване на екрана и да отговарят на повиквания при ежедневна употреба. Ключалката може да бъде гъвкаво регулиране, я не лесно да се отпуснете, и тя осигурява надеждна защита на китката си за подобряване на комфорта от носенето. Подсилени слой на дланта за повишаване на износоустойчивостта на дланта на ръката си. Защита на глезена от термопластичной гума може да предотврати удар. Нейлоновое подвесное пръстен, лесен за използване и лесно да загубите.Технически характеристики : Дължина : 25 см Област на приложение : Электросварка, устройство за заваряване на сгради Цвят : златист Размери : Lпакет в пакет : 1 чифт ръкавици Топло съвет : Само горната съдържанието на пратката, без да се включват други стоки.Забележка : При правене на снимки при слаба светлина и на различни монитори цвят на обекти в изображението може да се различават малко от реалния обект.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж Само горната съдържанието на опаковката, без да се включват други стоки.