500 г Органични Ябълки Пръчици за Зайци, Дървесни Клонки, Закуски за Домашни Любимци, Дъвчащи Играчки, Клони за Морски Свинчета, Чинчили, Катерица, Зайче, Хамстер, Дре?
  • New

500 г Органични Ябълки Пръчици за Зайци, Дървесни Клонки, Закуски за Домашни Любимци, Дъвчащи Играчки, Клони за Морски Свинчета,

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашата ябълкова пръчка изработена от висококачествена ябълки, отгледани в естествена среда, която е годна и полезна за малки домашни любимциТой премина през няколко слоя пресяване, накисване, измиване, сушене и други процеси, така че е много чист и полезен.Нашите ябълка пръчки твърди и са подходящи за шлифоване на зъбите.Той също е богат на ксилитол и груби фибри, което го прави сладки и вкусни.Размерът на всеки : около 14 см / 5. Материал : естествена клони на ябълка.Естествени материали, цвят и форма, ще малко по-различно.Пратката включва : около 500 г. Специални грижи : Естествени клони на ябълка, за да гарантира здравословен растеж на малките зъби на домашни любимци, идеален за чинчили, хамстери, зайци, морски свинчета, един gerbil, птици и други космати животни. Материал : Кусачая дърво-това е 100% естествени клони на ябълка, катерици, зайци, чинчили, морски свинчета, хамстери и други дребни местни зъби домашни любимци, за да гарантира здравословен растеж на малките зъби на домашни любимци и може да си позволи да е в клетка скучаят, да хапе в търсене на малко удоволствие.Идеален за здрави зъби и хранене, обещава екологично чисто използване.Ние обещаваме, че всички те са на 100% здрави, не съдържат влажна плесен, които са безвредни за здравето на малките домашни любимци, се съхраняват на сухо място.Пратката включва : около 500 г. Специални грижи : Естествени клони на ябълка, за да гарантира здравословен растеж на малките зъби на домашни любимци, идеален за чинчили, хамстери, зайци, морски свинчета, един gerbil, птици и други космати животни. Материал : Кусачая дърво-това е 100% естествени клони на ябълка, катерици, зайци, чинчили, морски свинчета, хамстери и други дребни местни зъби домашни любимци, за да гарантира здравословен растеж на малките зъби на домашни любимци и може да си позволи да е в клетка скучаят, да хапе в търсене на малко удоволствие.