Ауспуси Живи Power 1797, Състезания, 4,00 инча. входен диаметър 4,00 инча. диаметър на изходния отвор, от 9.00 инча. Дължина 4,50 инча. През цялата Корпус на заглушител, Неръждаем?
  • New

Ауспуси Живи Power 1797, Състезания, 4,00 инча. входен диаметър 4,00 инча. диаметър на изходния отвор, от 9.00 инча. Дължина

BGN 60.10

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разработен за свеждане до минимум на шумаРазмери на опаковката : 14,732 В x 43,18 Д x 21,843 W (в сантиметри).Тегло на опаковката : 2,799 паунда.Страна на произход : Китай.Компанията Живи Performance е основана през 1997 година с цел разработка и производство на компоненти на изпускателната система и индукция за пазара на компактни спортни автомобили, който по това време е малък, но бързо развиващ се сегмент на пазара на високо-производителни части.Оттогава този пазар се развива, превръщайки се в световен феномен и ние сме горди, че бяхме част от този ръст в Северна Америка и по целия свят.С течение на годините нашата гама от продукти е станал значително по-разнообразни, и сега ние сме горди да обслужваме много други сегменти на пазара, следпродажбено обслужване.Ако искате да подобрите характеристиките на превозното средство, независимо дали това е състезателен автомобил, хот-род, Мускул-кар, спортен cd, камион или дори мотоциклет, Живи предлага компоненти и пълна събрание, от които се нуждаете, за да можете да се наслаждавате на пътуването си в пълна степен.Нашата мисия е в постоянен идентифицирането, разработването и производството на висококачествени продукти, търсените от водещи специалисти от индустрията и на техните клиенти.Нашите екипи за разработване на продукти и маркетинг на 100% ангажирани с постоянното развитие на нашата продуктова линия, за да изпревари постоянно променящите се нужди на индустрията и клиентите, които ние осигуряваме.В допълнение към нашите продукти под марката Живи Performance, ние имаме сключени множество договори за доставка на различни продукти и услуги под частни търговски марки на някои от водещите световни фирми-производители, и на вторичния пазар.Много от водещите производители на производството се стремят към високо работата на иновативни продукти и решения, и вие също трябва!Спортен Компактен или Вътрешен, Уличен автомобил или Състезателен автомобил, Инсталиране на болтове или Напълно Обичай.