Смарт Гривна HFSKJWI Спортен Часовник с Крачкомер Фитнес Тракер За Джогинг Гривна наблюдение на сърдечната честота Мониторинг на Кръвното налягане, Съня Мультиспорт?
  • New

Смарт Гривна HFSKJWI Спортен Часовник с Крачкомер Фитнес Тракер За Джогинг Гривна наблюдение на сърдечната честота Мониторинг

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

▲ ПРОСЛЕДЯВАНЕ на АКТИВНОСТТА : Благодарение на дълготрайни система за управление на захранването с ниска консумация на енергия, той непрекъснато се регистрира вашите ежедневни стъпки при ходене, разстояние и изгорени калории ▲ Проследяване на няколко вида спорт : в мобилния телефон има много спортни режими, не е необходимо да го добавите на мобилен телефон, вие можете директно да носят гривна за спорт и гривна може да записва всички спортни данни. ▲ Лесно да се носи : Гривна-маншет изработена от лек, приятен за кожата и мек материал TPU с лек дизайн, който е удобен за носене. ▲ Мониторинг на сърдечната честота : Снабден е с оптичен сензор за честотата на пулса на китката, текущия резултат от измерване на сърдечната честота ще се появи, след като влезете в интерфейса за проверка на сърдечната честота в продължение на няколко секунди. ▲ МОНИТОР сън : Точен запис на информация за сън всяка нощ, дълбок сън, лек сън, пробуждане.Можете да получите ясна представа за състоянието на вашия сън.Смарт спортен гривна за наблюдение на сърдечната честота и кръвното налягане спортни часовници Bluetooth ▲ Характеристики : 1. С помощта на напомняния за съобщението на приложението на гривна може да се изпрати полученото SMS и друга информация. Задаване на аларма, време вибрации, важни въпроси чрез прилагане едновременно и никога не отлагайте.▲ Спецификация : Име : Спортен гривна гривна на китката : TPUScreen : 1,44 инча Упражнения : Стъпки, разстояние, калориифункция : сърдечна Честота, кръвно налягане, наблюдение на съня ▲ Пратката съдържа : 1 × Спортен гривна.

Name:
Sports bracelet
Wristband:
TPU
Screen:
1.44 inches
Exercise:
Steps, distance, calories
Function:
Heart rate, blood pressure, sleep monitoring
▲Package contains:
1 × Sports bracelet :