Подложка За пода HOMBOM Summer Holiday Welcome, 60 x 40 см, Летни Стелки За Пода, Нескользящий Подложка За Пода, Празнични Подложки, добре дошли Вратите Подложки (A)
  • New

Подложка За пода HOMBOM Summer Holiday Welcome, 60 x 40 см, Летни Стелки За Пода, Нескользящий Подложка За Пода, Празнични

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

??【Противоскользящий】 подложка за входната врата с гумена подплата осигурява максимално сцепление, не поскользнетесь по време на ходене, като се уверите, че той остава в сила в продължениеНисък профил конструкция се плъзга под повечето врати без тесни точки и усукване. ??【Тематичен дизайн】 Нашите нескользящие миещи зимни постелки, украсени с тематични изображения, като Дядо коледа, снежинки и т., които ще ви помогнат да създадете празнична атмосфера и да стане прекрасна празнична украса както на закрито, така и на улицата 、 Приложимите случаи : тематични подложки може да се използва не само за гърба на вратата, пред вратата, кухня, гараж, но и за спалня, перално, хол, офис и т., Това е добър подарък за приятели и съседи. ??【Лесно почистване】 Проводитеуборку 1-2 пъти в седмицата.За премахване на прах може да използвате прахосмукачка или суха кърпа.Премахване на замърсяването с влажна кърпа или мека гъба.Машинно пране, не се препоръчва. ??【Широко приложение】 противоскользящий врата на мат е подходящ за входната врата на гаража, задната врата, външна входа на вътрешния двор, дома, градината, хол, офис, двор, гараж, търговски помещения, плевня, дневна, зона за престой на домашни любимци и т. ??【Гаранция на клиента】 Ние непрекъснато носим отговорност за вашите пазаруване.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време.Количество : 1 бр. Материал : 100% полиестер Цвят : многоцветен размери на продукта : 60x40 см / 23,62x15,75 инча Размер на опаковката : 25x15x5 см / 9,84x5,9x1,97 инча Тегло бруто : 120 г / 0,26 килограм Съдържание на опаковката : 1 х добре дошли подложка за пода.