Въже за миене на подове С Процепи, Накрайника за почистване на устата, Капачка за бутилка с четки, 1 Четка, 3 Части, Различни Бутилка за почистване на Зъби за почиства?
  • New

Въже за миене на подове С Процепи, Накрайника за почистване на устата, Капачка за бутилка с четки, 1 Четка, 3 Части, Различни

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материал : Показан полипропилен Пискюл за подробности капачки, бутилки 1 ×3 в 1. Устройство за демонтаж на : Фино устройство за демонтаж във формата на кука, лесно снимающее силикон пръстен за отстраняване на устойчиви замърсявания.Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-2 см, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. завърта 4,180 ° и заменя, малък и бърз, лесен за използване, с отвори за захващане за съхранение, могат да бъдат назначени, когато не се използва, удобно за съхранение.Четка за почистване на кухненски съдове за готвене, който е паркет, комплект четки за миене на съдове, детска четка за миене на съдове, средство за почистване на бижута, Лот, силиконова четка за миене на съдове, гъба, с дълга дръжка, гъба за миене на съдове на клечка за почистване на баня, четка за миене на съдове.Материал : Показан полипропилен. Пискюл за подробности капачки, бутилки 1 ×3 в 1. Устройство за демонтаж на : Фино устройство за демонтаж във формата на кука, лесно снимающее силикон пръстен за отстраняване на устойчиви замърсявания.Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение от 1-2 см, и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. завърта 4,180 ° и заменя, малък и бърз, лесен за използване, с отвори за захващане за съхранение, могат да бъдат назначени, когато не се използва, удобно за съхранение.Четка за почистване на кухненски съдове за готвене, който е паркет, комплект четки за миене на съдове, детска четка за миене на съдове, средство за почистване на бижута, Лот, силиконова четка за миене на съдове, гъба, с дълга дръжка, гъба за миене на съдове на клечка за почистване на баня, четка за миене на съдове.Въже за миене на подове с процепи, дюзи за чаши, дюза за бутилки, 1 четка, 3 данни за различни бутилки за почистване В насадке за почистване на силиконовата четка за съдове 3. Устройство за демонтаж на : Фино устройство за демонтаж във формата на кука, лесно се отстранява силиконов пръстен за отстраняване на устойчиви замърсявания.