3D Силиконова форма за билки за празни приказки, Градински Штакетник, Форма за празни приказки за Украса на тортата, в цилиндър за Кифли, Полимерна Глина, Бонбони, Шо?
  • New

3D Силиконова форма за билки за празни приказки, Градински Штакетник, Форма за празни приказки за Украса на тортата, в цилиндър

BGN 4.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Предпоставка включва】 1 бр силиконови форми за зелена трева и 1 бр. формуляр за градински штакетника, тя може да отговори на вашите нужди в де ръчно изработени, не само за храна, това също е чудесен инструмент за деца diy от глина и се използва за украса на сапун, можете да намерите по-креативен начин за използване. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Форма за зелена трева и штакетника е подходящ за приготвяне на захар паста, украса торта, топпера за тарталети, пасти от листенца или марципан, сапун, глина, восък, епоксидна смола и др 【Безопасни материали】 Силиконова форма, изработен от качествен силикон, е здрав и лесен за почистване, лесно се отстранява. 【КОНСТРУКЦИЯ с НЕЗАЛЕПВАЩО покритие】 Просто изсипете любимите си съставки във форма, приготвя се и се оставя да се охлади напълно.В сравнение с конвенционалните твърди форми за приготвяне на ледени кубчета, нашите силиконови тави наистина са лесни за приготвяне на сладолед.Тъй като той е по-мек, само трябва да се окаже натиск върху дъното на плесени, и тогава кубчета лед и топки лесно ще отидат. 【За размера на】 Билкова форма : 4,8 * 1,8 инча.Форма за взимане на : 6,9 * 1,4 инча.Материал : Хранително-вкусовата силикон Размер : Форма за трева : 4,8 * 1,8 инча.Форма за взимане на : 6,9 * 1,4 инча.Характеристики на продукта : Лесно почистване, антипригарный и лесен за използване.Температура : от -40 до 230 градуса.Подходящ за захар паста, украса торта, пълнеж за кифли, пюре от листенца или марципан, сапун, глина, восък, епоксидна смола и др Помещение включва : 1 бр. силиконови форми с зелена трева + 1 бр. формуляр за градинска ограда, цвят : розов Важна забележка Тази форма не може да е толкова голям, колкото си представяме; Моля, обърнете внимание на информацията за размера преди заплащане.Преди употреба : моля, почистете, а след това и дезинфекция в кипяща вода.