Allenjoy 72 x 72Есенни Тикви, Завеса за Душ, Есенни Листа, Сладък Бухал, Плашилото, Ден на Благодарността, Домашни Вани, Завеси за Баня, Комплект бижута, Моющаяся Здрав Поли?
  • New

Allenjoy 72 x 72Есенни Тикви, Завеса за Душ, Есенни Листа, Сладък Бухал, Плашилото, Ден на Благодарността, Домашни Вани, Завеси

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Опаковка] 72 инча x 72 инча за пълно покритие с 12 здрави метални петлицами; в комплект 12 пластмасови куки за пердета [Неща] 100% полиестер с двустранно покритие водоустойчив.Гладка тъкан предотвратява залепване завеси за душ към кожата, докато вие се наслаждавате на вана. [Цвят] Графичен дизайн с висока разделителна способност, на пишеща машина с напреднала технология color-бързо.Екологично чисти обезцветени щампи С използване на технологията на дигитален печат и "зелена" и сигурна тъкан.По този начин, нашата завеса за душа се различава от липсата на мирис, выцветанием и ярък цвят. [Пране] машинно пране и бързо да изсъхне за подобряване на комфорта при къпане. [Инструменти] Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.ПРОСТО първо свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на кратък период от време. [Опаковка] 72 инча x 72 инча за пълно покритие с 12 здрави метални петлицами; в комплект 12 пластмасови куки за пердета. [Неща] 100% полиестер с двустранно покритие водоустойчив.Гладка тъкан предотвратява залепване завеси за душ към кожата, докато вие се наслаждавате на вана. [Цвят] Графичен дизайн с висока разделителна способност, на пишеща машина с напреднала технология color-бързо.Екологично чисти обезцветени щампи С използване на технологията на дигитален печат и "зелена" и сигурна тъкан.По този начин, нашата завеса за душа се различава от липсата на мирис, выцветанием и ярък цвят. [Пране] машинно пране и бързо да изсъхне за подобряване на комфорта при къпане. [Инструменти] Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах.ПРОСТО първо свържете се с нас и ще получите отговор в рамките на кратък период от време.