Ipetboom 4 Комплекта от Чаши за вода, Чаши за хранене и Птичья Клетка за папагали, Пластмасова Клетка За Папагали, Папагали, Хранилки за птици От Червената Стомана Аксес?
  • New

Ipetboom 4 Комплекта от Чаши за вода, Чаши за хранене и Птичья Клетка за папагали, Пластмасова Клетка За Папагали, Папагали,

BGN 13.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Купа за вода Parrot : Изработен от устойчив на укусам и износостойкого материал, който е траенПоилки за папагали : можете да изпратите безплатен подарък на вашите приятели или семейства, които имат няколко домашни папагали.Купа за ядене папагали : изящна изработка и добър процес, удобен и практичен за използване на папагали.Чиния за хранене в клетка за птици : Прост и ярък цветен дизайн, вашия домашен попугаю се радвате им се радват.А за клетка за клетки : за почистване, много лесен за попълване и използване, удобен и практичен.Списък на пакетите 4 x комплекти чаши за храна за птици Описание на стоките Кутия за хранене в клетка за птици с Размер : около 9. Кутия за хранене в клетка за папагали - Изработен от устойчив на укусам и износостойкого материал, който е траен.купички за хранене в клетка за птици Искате практични кутии за хранене в клетка за папагали?Ако отговорът е "да", можете да опитате на нашите продукти. чаша за хранене на папагали 40 X9. Контейнер за хранене на клетки за папагали -изящна изработка и добър процес, -удобен и практичен за употреба за папагали. купички за клетки за папагали 00 см /3. А за клетки за папагали 69 X2.Чаша за храни за домашни папагали 69 X3. Аксесоари за птици-папагали-Подходящ за професионално магазин за домашни любимци или лична домашна употреба, добри кутии за храна в клетките за птици-папагали. пластмасови чаши за пилето -Може да изпращате на приятелите си, които искат да имат папагал, практични i. Аксесоар за клетки - храни чаша - Тези хранителни чаши за клетки за папагали прости, на тях може да се сложи малко храна, и са удобни за ядене вашите домашни птици.а за сипка - Материал : неръждаема стомана и пластмаса. прозорец ясла за птици от неръждаема стомана и пластмаса с висока якост, здрав и практичен. купички за хранене на папагали 75 инча.