2 Опаковане 2 метра Осветена от Бреза Блестящи коледни Елхи, Страхотна Светлина, Вятър Елхи за Плотове, Батерии/USB, коледа Коледа Лампа Топла Бяла светлина 168 светоди?
  • New

2 Опаковане 2 метра Осветена от Бреза Блестящи коледни Елхи, Страхотна Светлина, Вятър Елхи за Плотове, Батерии/USB, коледа

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Регулируеми светлини за дървета】 Запалени клони лесно се огъват за корекция на формата, никога не се разпадат, като създава идеална естествената форма на дървоГъвкави клони отговарят на вашите нужди в производството на своите ръце, можете да придадат върбови прутьям всяка форма на дърво, което ви харесва, за да отговарят на пространството. 【Безопасна декоративна led лампа за дърво】 Осветени бреза с бутон за включване / изключване, осветени от изкуствена елха, която е лесна за работа.Led лампи живи tree light никога не прегряване дори при продължителна употреба, безопасни и безвредни за околната среда. 【Работи на батерия / USB-порт】 3 батерии тип АА могат да се поставят в долната част на основания като източник на енергия.Също така можете да се свържете забелязва коледни лампа към източник на захранване с помощта на USB-кабела, като powerbank, на компютъра или с помощта на адаптер.Спестяване на енергия и дълъг живот, преди много години, в добро състояние. 【Декор на клони на дървото на housewarming】 Декоративни лампи за помещения, 168 малки светодиоди светват в стил бонсай, осветени клони във формата на дърво придават на повече жизненост на вашия дом, спалнята си, е създаването на една спокойна и приятна атмосфера на вашия дом. 【Осветите ивовое дърво】 Тези коледни лампи за дневна може да се използва като декоративно дърво коледна осветителни тела в помещението, осветите коледната елха на housewarming.Можете да го постави на масичката за кафе, етажерка за книги, нощното шкафче за всеки повод, например за рожден ден, сватба или празнично парти, за да украсят къщата и да се създаде динамична атмосфера. 【Регулируеми светлини за дървета】 Запалени клони лесно се огъват за корекция на формата, никога не се разпадат, като създава идеална естествената форма на дърво.Гъвкави клони отговарят на вашите нужди в производството на своите ръце, можете да придадат върбови прутьям всяка форма на дърво, което ви харесва, за да отговарят на пространството. 【Безопасна декоративна led лампа за дърво】 Осветени бреза с бутон за включване / изключване, осветени от изкуствена елха, която е лесна за работа.Led лампи живи tree light никога не прегряване дори при продължителна употреба, безопасни и безвредни за околната среда. 【Работи на батерия / USB-порт】 3 батерии тип АА могат да се поставят в долната част на основания като източник на енергия.