Макароноварка с 3 Дупки, Тиган за Тестени изделия От Неръждаема Стомана и Вставная Кухненски Прибори, В комплект 3 Изкуствени Кошница за сита, Инструмент За Приготв?
  • New

Макароноварка с 3 Дупки, Тиган за Тестени изделия От Неръждаема Стомана и Вставная Кухненски Прибори, В комплект 3 Изкуствени

BGN 90.88

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Този комплект тенджери за приготвяне на тестени изделия, изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана марка 201, който е известен със своята здравина, външен вид и устойчивост на корозияПОДВЕСНАЯ на КУТИЯТА И БЕЗОПАСНИ ДРЪЖКИ : Подвесная покритие за тигани спестява място, да се занимават със стилни форми на сигурно в непосредствена близост до котела —сигурно и трайно. Кошница с 3 вложки дава възможност за едновременно готвене на 3 различни вида ястия.FAST s могат да се мият в съдомиялна машина за бързо и лесно почистване.Съвместим с индукционными варочными панели, газови, електрически, керамични варочными ламперия.Идеална кухненски прибори.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашата двойна котела за приготвяне на тестени изделия широко се използва в кафетериях, ресторанти, хранителни стоки, павилиони и други места за производство на храни.Може да се използва за приготвяне на спагети, макарони, кнедли, супи и т. Този комплект за приготвяне на тестени изделия, котел семейна размер улеснява начин на приготвяне и източване на тестени изделия.Благодарение на корзинке с цедка с 3 вложки вечеря никога не е било по-лесно.В комплекта са включени подвесная стоманена капачка, за по-полезно за готвене на пара. Огледално покритие, класически външен вид. Неръждаема стомана, за професионални резултати. Алуминиева инкапсулированная основа нагрява бързо и равномерно разпределя топлината. Кошница за сита с три вложки, удобна за употреба. Стръмни химикалки, могат да се мият в съдомиялна машина. Идеална кухненска посуда за приготвяне на тестени изделия, спагети, юфка, зеленчуци, месо от неръждаема стомана в един комплект.Спецификацияназвание : Комплект дюзи за приготвяне на макаронматериал : неръждаема стомана 201 Цвят : Серебристыйразмер : Размер на тигана : 22x36,5 см / 8,7x14,4 Дюймаразмер кошници за вграждане цедка : 14x14,5x21,5 см / 5,5х5,7x8,5 дюймаособенности : Индукционная плот панел, газови, електрически, керамични плотове Тегло : 3,5 кг / 7,7 килограма съдържание на Пакета : 1 х Тенджера за готвене макарон1 х Поставка за макарон1 х покритие за тигани за вграждане макарон3 х Кошница за вграждане цедка .