QSTNXB Органайзер за Оръжие, Дизайнерски Органайзер за Оръжие за Походного стол с Голям Капацитет, В обсега на Притежателя През рамо, Чанта-тоут, за Пикник, за Риболов ?
  • New

QSTNXB Органайзер за Оръжие, Дизайнерски Органайзер за Оръжие за Походного стол с Голям Капацитет, В обсега на

BGN 4.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Здрав и издръжлив : Чанта за окачване на стол, изработен от здрава холщового материал, който е устойчив на абразия, лесен за почистване и може да се използва в продължение на дълго времеДизайн с голям капацитет : Улично стол има странични джобове за съхранение на малки джобове за телефон, слушалки, ключове или други дребни предмети, а също и големи джобове за инструменти или бутилки с вода.В рамките на reach : В подлокотнике походного стола, винаги може да се съхранява всичко необходимо, така че нещата винаги по начин, който е подходящ за риболов на открито, слизане на брега и още много други.Лесно се закрепва : Аксесоари за шезлонга лесно се прикрепя към подлокотнику плажен стол или могат да бъдат окачени отстрани на инвалидна стол, офисному стол, количка или бебешко легло за съхранение на необходимите неща.Лека и портативна : Преносим многофункционална чанта за съхранение, компактен и лесен за переноске, можете да носите чанта за съхранение подлакътник походного стол, пътуване, къмпинг, пешем туризма и плажния отдих.Параметри : Тип на продукта : Чанта за окачване на стол Материал : платно Тегло : прибл. 76 g / 2,7 унции размери на продукта : около 32x24 см. / 12,6x9,4 инча Употреба на продукта : за съхранение на Списък на опаковката : 1 х чанта за окачване на стола Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Калибриране на монитор капризен цвят елементи, показани на снимките може да се различават малко от реалните обекти.

Item Type:
Chair Hanging Bag
Material:
Canvas
Weight:
Approx. 76g / 2.7oz
Product Size:
Approx. 32x24cm / 12.6x9.4in
Product Use:
Storage
Package List:
1 x Chair Hanging Bag:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow 1‑3mm error. Thank you!:
2. Monitor calibration is inconsistent, the color of the items shown in the photos may differ slightly from the actual objects.: