Модул сензор за газ, Модули за Откриване на въздуха, VOC CO2 CH2O DC 3.3 V-Бърза реакция, по-Малко Смущения за мониторинг на околната среда
  • New

Модул сензор за газ, Модули за Откриване на въздуха, VOC CO2 CH2O DC 3.3 V-Бърза реакция, по-Малко Смущения за

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] се Използва за преносими броячи, оборудване за контрол на качеството на въздуха, вентилационни системи и оборудване за smart home и т [ТОЧНОТО ИЗМЕРВАНЕ] Модул газов сензор с висока чувствителност и висока скорост на реакция, както и широк диапазон на измерване. [ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ] С добра консистенция, липсата на калибриране, ниско ниво на електромагнитни смущения, с висока устойчивост на удари и вибрации. [ОТКРИВАНЕ в РЕАЛНО ВРЕМЕ] Откриване на околната среда в реално време и изход на данни чрез определен формат на протокол, лесен за използване. [МОЛЯ ГАЗ] Модул сензор за качеството на въздуха може да се използва за определяне на съдържанието на ЛОС, e CO2, HCHO при ниско энергопотреблении. [ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] се Използва за преносими броячи, оборудване за контрол на качеството на въздуха, вентилационни системи и оборудване за smart home и т. [ТОЧНОТО ИЗМЕРВАНЕ] Модул газов сензор с висока чувствителност и висока скорост на реакция, както и широк диапазон на измерване. [ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ] С добра консистенция, липсата на калибриране, ниско ниво на електромагнитни смущения, с висока устойчивост на удари и вибрации. [ОТКРИВАНЕ в РЕАЛНО ВРЕМЕ] Откриване на околната среда в реално време и изход на данни чрез определен формат на протокол, лесен за използване. [МОЛЯ ГАЗ] Модул сензор за качеството на въздуха може да се използва за определяне на съдържанието на ЛОС, e CO2, HCHO при ниско энергопотреблении. [МОЛЯ ГАЗ] Модул сензор за качеството на въздуха може да се използва за определяне на съдържанието на ЛОС, e CO2, HCHO при ниско энергопотреблении. [ТОЧНОТО ИЗМЕРВАНЕ] Модул газов сензор с висока чувствителност и висока скорост на реакция, както и широк диапазон на измерване. [ВИСОКА производителност] С добра консистенция, липсата на калибриране, ниско ниво на електромагнитни смущения, с висока устойчивост на удари и вибрации.

Item Type:
Gas Sensor Module
Material:
PCB
Uses:
Portable meters, car systems, air quality monitoring equipment, air purifiers, air ventilation systems, air conditioners, smart home equipment, etc.
Working Voltage:
DC3.3V
Working Current: