Американски флаг 10x15 фута: Тайният флаг на САЩ, изработен от найлон, с бродирани Звездите, нашитыми ивици, месингови люверсами, защита от uv идеален за улицата! Флаг н?
  • New

Американски флаг 10x15 фута: Тайният флаг на САЩ, изработен от найлон, с бродирани Звездите, нашитыми ивици, месингови люверсами,

BGN 69.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Луксозно качество на изработка】 Всички звезди са тесни, без никакви загуби бодФлаг изработен от ултра силна 210 D найлон, нашиты ивици с двойно игольчатым заключване, 4 серии по ширинке. 【Стил люверсов】Американския флаг от висококачествен найлон, изработена с тези пръстени, люверсами.Трайни ръкав позволяват здраво, за да запази флаг за поле (поле в комплекта не са включени). 【Здрав материал】 Този здрав 210 D найлон американски флаг благодарение на особен прогрес.Материалът е водоустойчив и устойчив на избледняване, което ще ви позволи да използвате по-дълго флаг. 【Покажете своя патриотизъм】 Качеството на американски флаг - идеалният символ, за да покажем, че се гордеем с Америка.Може да се използва като подарък за вашите приятели и роднини.Нека представим вашата гордост на един стълб или декор на стената. 【Гарантирано качество】 Това знаме премиум-клас.Ние подкрепяме ФЛАГ на марката DANF.Ние предлагаме "Гаранция за качество 120 дни", ако се сблъскате с някакъв проблем, не се колебайте да се свържете с нас!.