ZZHXSM 2 елемента Дръжка Плочи Бутон за Капака на Защитно покритие на Газова Печка Дръжка на Фурната Капак на Панти Castle Защита на Замъка обхваща Безопасността Кухня За
  • New

ZZHXSM 2 елемента Дръжка Плочи Бутон за Капака на Защитно покритие на Газова Печка Дръжка на Фурната Капак на Панти

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Продуктът е произведен от висококачествен полипропилен пластмаса, устойчиви на висока температура, надеждно, което го прави по-траенПродуктът е изпълнено във формата на мида, което го прави по-удобен и бърз за използване.Основното предназначение на продукта е такова : тя може да предотврати случаен допир от деца и да се избегне опасност.Продуктът е подходящ за духови шкафове, печки, микровълнови печки и други електрически ключове с широк спектър от приложения.Изделието е оборудвано с монтажна лента, добра адгезией, висока стабилност, му е лесно отвалить.Продуктът е произведен от висококачествен полипропилен пластмаса, устойчиви на висока температура, надеждно, което го прави по-траен.Продуктът е изпълнено във формата на мида, което го прави по-удобен и бърз за използване.Основното предназначение на продукта е такова : тя може да предотврати случаен допир от деца и да се избегне опасност.Продуктът е подходящ за духови шкафове, печки, микровълнови печки и други електрически ключове с широк спектър от приложения.Изделието е оборудвано с монтажна лента, добра адгезией, висока стабилност, не е лесно пада. Спецификация : Опаковка : 2 броя Материал : пластмаса полипропилен Цвят : прозрачен Предимства : 1. Висококачествен полипропилен пластмаса, устойчиви на висока температура, безопасен и надежден. Дизайн сгъваем, лесен и бърз за използване. Е добра профилактика на случайни докосвания от страна на децата. Широк спектър на приложение. Снабден с монтажна лента, добра адхезия.Напомняне за инсталацията : 1. Преди наклеиванием бързо почистете газов котлон. Превключвател на посоката на инсталацията се инсталира вътре. Най-добре се заключва в това, в рамките на 24 часа след pasting. Размер се измерва ръчно, и може да има грешки. Заради проблеми с осветлението и ъгъла на стрелба може да има известна разлика в цвета, моля, обърнете се към самия продукт.

Packing:
2 pcs
Material:
PP plastic material
Color:
Transparent
Merit:
1. High quality PP plastic material, high temperature resistance, safe and reliable.:
2. Clamshell design, easy and fast to use.:
3. Good prevention of accidental touching by children.:
4. Wide range of application.:
5. Equipped with installation tape, good adhesion.:
Installation Reminder:
1. Before pasting, clean the gas stove quickly.:
2. The installation direction switch is installed inward.:
3. It is best to fix it for 24 hours after pasting.:
ps:
1. The size is manually measured, and there may be errors.:
2. Due to lighting and shooting angle problems, there may be certain color difference, please refer to the actual product. :