Homoyoyo 1 бр. Диспенсер за хартиени Кърпички Кутия За съхранение на Салфетки Органайзер Кутия за Салфетки Диспенсер За Хартия Притежателя Диспенсер За хартиени Кърпи?
  • New

Homoyoyo 1 бр. Диспенсер за хартиени Кърпички Кутия За съхранение на Салфетки Органайзер Кутия за Салфетки Диспенсер За Хартия

BGN 7.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Калъф за салфетки от полипропилен - Стенен водоустойчив държач за хартия, идеален подарък за себе си, семейството си, приятелСТЕНЕН ДЪРЖАЧ за КЪРПИЧКИ - за инсталиране на притежателя на тоалетна хартия с тиксо просто махнете отметката от лепило, след това плътно натиснете го към стената и накрая, облечете се в калъф. ТИТУЛЯР на РОЛКИ от ХАРТИЯ за баня - предназначени за икономия на място в кухнята или в банята.Без ръжда, без чипс, той е много издръжлив, vi, КАПАКЪТ на КУТИЯТА С ДИСПЕНСЕРОМ КЪРПИЧКИ за ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО е покрита с тиксо, който е лесен и удобен за инсталиране.Поставки за салфетки за баня - Материал : пластмаса. Размер (приблизително) : 14,5x12,5x12,5 см / 5,7x4, 9x4, 9 инча.Тегло (приблизително) : 0,2 кг. молив случай за салфетки -Стенен водоустойчив държач за хартия Идеален подарък за себе си, семейството си, приятел.СТЕНЕН ДЪРЖАЧ за КЪРПИЧКИ - за инсталиране на притежателя на тоалетна хартия с тиксо просто махнете отметката от лепило, след това плътно натиснете го към стената и накрая, облечете се в калъф. ТИТУЛЯР на РОЛКИ от ХАРТИЯ за баня - предназначени за икономия на място в кухнята или в банята.Без ръжда, без чипс, той е много издръжлив, vi, КАПАКЪТ на КУТИЯТА С ДИСПЕНСЕРОМ КЪРПИЧКИ за ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО е покрита с тиксо, който е лесен и удобен за инсталиране.Поставки за салфетки за баня - Материал : пластмаса. Размер (приблизително) : 14,5x12,5x12,5 см / 5,7x4, 9x4, 9 инча.Тегло (приблизително) : 0,2 кг. кръст Бод Пакет включва 1 x кутия за салфетки Характеристики -Материал : Полипропилен Тоалетна хартия. - Размер : около 22,5x13x12,5 см / 8,8x5,1x4 дървен материал,9 инча Притежателя кутии за салфетки. - Цвят : Стенни кутия за салфетки с различни цветове. - за да инсталирате просто махнете отметката от лепило, след това плътно стиснете го до стената и най-накрая, сложете калъф за органайзер за салфетки.