Коледно дърво VGEUNA с Осветление, Коледна Украса на Масата с Подсветка, Ваканционни имоти Осветление за Коледна украса, Пълен с Коледна атмосфера (Перлена)
  • New

Коледно дърво VGEUNA с Осветление, Коледна Украса на Масата с Подсветка, Ваканционни имоти Осветление за Коледна украса, Пълен

BGN 17.59

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Дизайн] Декорация на стъклени плотове под формата на елхи с топли бели led светлини отвътре [Гъвкавост] Украсете тази къща стъклена коледна елха, която е идеална за коледна украса и може значително да се подобри атмосферата на Коледа. [Информация за продукта] Произведено ръчно от стъкло дърво, безжична, за по-лесно поставяне навсякъде - работи през цялата сезон от 3 батерии тип ААА (батериите в комплекта не са включени). [Размер] Диаметър 4-3/4" x височина 10-1/4". [Идеален подарък] Това е страхотна идея за коледни подаръци. [Дизайн] Декорация на стъклени плотове под формата на елхи с топли бели led светлини отвътре. [Гъвкавост] Украсете тази къща стъклена коледна елха, която е идеална за коледна украса и може значително да се подобри атмосферата на Коледа. [Информация за продукта] Произведено ръчно от стъкло дърво, безжична, за по-лесно поставяне навсякъде - работи през цялата сезон от 3 батерии тип ААА (батериите в комплекта не са включени). [Размер] Диаметър 4-3/4" x височина 10-1/4". [Идеален подарък] Това е страхотна идея за коледни подаръци.Добавяйки нотка дивен шарма всеки декора на плота.Той е пълен с коледна атмосфера, може значително да се подобри атмосферата на Коледа.Декорирайте си коледно веселие тази осветена стъклена коледна елха.Това е продукт, изработени от стъкло и е крехка.Винаги се отнасяйте се с него внимателно.Това не е играчка.Украшение е предназначен само за декоративна употреба.Да се съхранява на място, недостъпно за деца.